2022'nin en trend erkek saç modelleri nelerdir?

2022 yılında erkeklerde gördüğünüz en trend saç modelleri neler? Erkeklere hangi saç modellerini yakıştırıyorsunuz?

2022nin en trend erkek saç modelleri nelerdir?
1 0

Çok Süper Cevap

  • Erkek Saç Modelleri 2022

    Erkek saç modelleri söz konusu olduğunda seçenekler sonsuzdur. İster klasik bir kesim, ister daha modern bir kesim arıyor olun, herkese uygun bir stil var. Bu kadar çok seçenekle, hangi tarzın size en uygun olacağını bilmek zor olabilir. Karar vermenize yardımcı olmak için 2022 için en iyi erkek saç modelleri aşağıda listelenmiştir;

    Düz-Kısa Saç Modeli

    Düz kısa saç modeli, nesiller boyu var olan klasik bir görünümdür. Bakımı kolay, basit, temiz bir görünümdür. Stil, gündelikten resmiye kadar çeşitli farklı görünümlerle yapılabilir. Her erkeğin kullandığı çok yönlü bir modeldir. Düz kısa saç modeli, saçın kısa ve düz kesilmesiyle elde edilir. Saç daha sonra yana veya arkaya taranır. Tarzın bakımı kolaydır ve çok fazla şekillendirme ürünü gerektirmez. Düz kısa saç modeli, sade ve temiz bir görünüm arayan her erkek için harika bir seçenektir.

    Önleri Uzun Saç Modeli

    2022 yılında en çok gördüğümüz modellerin biri de önleri uzun saç modeli. Bir erkeğin önden uzun saç stilini yapmanın en popüler yolu, saçın başın arkasından ve yanlarından aşağı akmasına izin vermektir. Bu saça çok doğal bir görünüm verir ve şekillendirmesi çok kolaydır.
    Bir erkeğin önden uzun saç stilini yapmasının bir başka popüler yolu da saçı at kuyruğu yapmaktır. Bu, işe veya resmi bir etkinliğe yapılabilecek çok şık ve sofistike bir görünüm oluşturur.

    Daha casual bir görünüm arıyorsanız önden uzun saç modelinizi şapka ile kullanmayı deneyebilirsiniz. Bu, saçları yüzünüzden uzak tutmanın ve görünümünüze biraz stil katmanın harika bir yoludur.

    Keskin Çizgili Saç Modeli

    Keskin çizgi saç modeli, en çok kullanılan saç stillerinden biridir. Genellikle saçın çevresinde keskin bir çizgi oluşturmak için bir ustura veya kesme makinesi kullanılarak elde edilir. Bu tarz herhangi bir uzunlukta saçla yapılabilir, ancak genellikle daha kısa saçlarda görülür. Bu stilin bakımı kolaydır ve çeşitli şekillerde şekillendirilebilir. Hem resmi hem de gündelik durumlar için yapılabilecek çok yönlü bir stildir.

    Keskin hatlı bir saç stilini şekillendirmek için, saçı ıslatarak ve az miktarda şekillendirici ürün uygulayarak başlayın. Saçın çevresinde keskin bir çizgi oluşturmak için bir tarak kullanın. Daha belirgin bir çizgi oluşturmak için bir ustura veya makas da kullanabilirsiniz. Saçın kurumasını bekleyin veya bir fön makinesi ile şekillendirin.

    Dağınık Topuz Saç Modeli

    Erkeklere uzun saçtan yakışan başka bir saç stili varsa o da dağınık topuz saç modelidir. Dağınık topuz saçlarınızı yüzünüzden uzak tutmanın şık ve kolay bir yoludur. Ayrıca saçınıza biraz hacim katmak için bu modeli deneyebilirsiniz. Dağınık bir topuz oluşturmak için orta ila uzun saçlara sahip olmanız gerekir. Dağınık topuz yapmak için; temiz bir saçla işe başlayın. Saçlarınız yağlı ise bu modeli yapmadan önce yıkamanız gerekir. Ardından başınızın tepesinde küçük bir at kuyruğu yapın ve saçınızla aynı renkte bir toka kullanın. Saçı saç tokasının etrafına sarın, saçın uçlarını ise tokanın altına sonun. Saçınız dağıtmak için ise parmaklarınızla biraz dağıtın. İsterseniz saçınıza biraz tutucu bir sprey sıkabilirsiniz.

    Mohawk Saç Modeli

    Mohawk, yüzyıllardır var olan bir saç modelidir ve günümüzde erkekler için en popüler saç modellerinden biridir. Mohawk, genellikle kısa saçlı erkeklerin uyguladığı bir saç modelidir ancak uzun saçlı erkekler tarafından da yapılabilir. Mohawk çok bakım gerektiren bir saç modelidir. Görünümü keskin tutmak için başınızın yanlarını düzenli olarak tıraş etmeniz gerekir. Saçı yerinde tutmak için biraz ürün kullanmanız gerekir.

    Üç Numara Saç Modeli

    Üç numaralı saç kesimi, erkekler için en popüler saç stillerinden biridir. Çeşitli şekillerde şekillendirilebilen klasik, temiz kesim bir görünümdür. Bu saç stilinin anahtarı, üst kısım biraz daha uzun bırakılırken yanları ve arka kısmı kısa tutmaktır. Bu, kişisel tercihinize bağlı olarak saçı birkaç farklı şekilde şekillendirmenize olanak tanır. Üç numaralı saç kesimi, az bakım isteyen bir saç modeli isteyenler için harika bir seçenektir. Aynı zamanda, çeşitli şekillerde şekillendirilebilen çok yönlü bir seçenektir. Klasik, temiz kesim bir saç modeli arıyorsanız, üç numaralı saç kesimini deneyebilirsiniz.

    Orta Boy Saç Modeli

    Orta boy saç modeli, erkekler için oldukça popüler ve şık bir saç modelidir. Çeşitli şekillerde yapılabilen çok yönlü bir saç modelidir. Erkek orta uzunlukta saç modeli, popüler mürettebat kesimi, buzz kesimi, yan kısım, tarak üstü ve kısa saç kesimi dahil olmak üzere bir dizi farklı stilde yapılabilir.. Ayrıca orta uzunlukta saç modeli, saçları seyrelen erkekler için de iyi bir seçimdir.

    Dağınık Dalgalı Saç Modeli

    2022 yılında popüler olan saç modellerinden biri de dağınık dalgalı modellerdir. Bu görünümü elde etmek için, nemli saça hafif bir şekillendirici ürün uygulayın ve ardından parmaklarınızla dağıtın.. Ayrıca deniz tuzu spreyi kullanarak saçınıza biraz doku ekleyebilirsiniz.

    Uzun Saç Modeli

    Uzun saç erkekler için harika bir görünüm olabilir. Çok yönlüdür, stil vermesi kolaydır ve daha erkeksi görünmenizi sağlayabilir. Uzun saçların bakımı için gereken zaman ve çabayı harcamaya hazır olun. Bu, düzenli şampuanlama, bakım ve düzeltme anlamına gelir. Çok fazla iş olabilir, ancak sonuçlar buna değer. Sabırlı olun. Saçınızı istediğiniz uzunlukta uzatmak aylar hatta yıllar alabilir. Ama emin olun sonuç mükemmel olacaktır.

    Asimetrik Saç Modeli

    Görünümünüzü değiştirmek ve yeni bir şey denemek istiyorsanız, asimetrik bir saç kesimi harika bir seçenektir. Asimetrik bir saç kesimi, simetrik olmayan bir saç kesimidir. Bu, bir tarafın diğerinden daha kısa veya daha uzun kesilmesi veya saçın asimetrik bir görünüm oluşturacak şekilde şekillendirilmesi anlamına gelir. Herhangi bir saç tipine veya yüz şekline göre ayarlanabilen modaya uygundur. Asimetrik bir saç kesimi şekillendirme söz konusu olduğunda, seçenekler sonsuzdur. Şık bir görünüm veya daha dağınık ve dokulu bir stil seçebilirsiniz.. Şık bir görünüm istiyorsanız, saçınızı düzleştirmek için bir pomat veya jel kullanabilirsiniz. Daha dokulu bir stil için deniz tuzu spreyi veya tekstüre edici bir ürün kullanabilirsiniz. Nasıl bir görünüme sahip olursanız olun, asimetrik bir saç kesimi tarzınızı değiştirmenin harika bir yoludur. Yeni ve heyecan verici bir şey arıyorsanız, bir deneyin!

En İyi Erkek Görüşü

  • net konuşayım, uzun zamandır o pinterestte instagramda gördüğünüz yakışıklı erkekler gibi saç modelleri ve sakal modelleri yaptım uzattım boyadım kestim rasta yaptım vesaire
    ama şu güne kadar aldığım en çok yorum 2 saç modelinde vardı.

    1. si bundan 1 yıl önce ülkeyi bitki örtüsüne almış ortadan ikiye ayırık hafif uzun saç modeli bilen bilir bi an dağıldlı ve hers yapar oldu. öncesinde yaptığım zamanlarda çok ilgi gördü ve çok yakıştırdılar.

    2. kulak hızasına kadar 0 sonrası dereceli bir şekilde karşıdan bakınca düz duran kafa yapısı ve üstü de alnının ortasına gelecek şekilde olan saç. keko traşı dense de güzel bakım ve uygun sakal yapısı ve güzel kıyafet kombinleri ile yokluktan gelmiş zenginlerin nerde nasıl davranacağını bildiğini ima eden bir tarz denilebilir. keza bu da çok fazla ilgi görmüştü bende aşırı beğenmiştim bakımı vesaire daha rahattı.

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2 2
  • Dalgalı saçlar

  • Takip etmiyorum erkeklerin sac modasını

  • Len biriside kellik desin o sene kesin sacların yeşermeye başlar 🤪🤪

  • Dalgalı