7 ay

2010 model Opel Astra alınır mı?

Siz olsaydınız bu aracı alır mıydınız? Ben bu aracı alıp üç ay sonra satmak istiyorum. Sizce zararlı çıkarmıyım? Arabalar hakkında az bilginiz bile olsa lütfen yorum yaparsanız sevinirim. Kandırılmak istemiyorum, beni bilgilendirir misiniz?

Araç Opel Astra Essential

Fiyatı 535 bin

2010 model, 157 bin km

Otomatik vites, 90 HP, Dizel

Hasar kaydı ise ağır hasar kaydı yok. Sağ ön kapı boyalı ve sol ön çamurluk boyalı.

2010 model Opel Astra alınır mı?
0 2

Çok Süper Cevap

  • Opelin en karizma havalı modelinden bi tanesi Astra H kasa bu kasa 2004 den 2013 yılına kadar üretildi en çok tutulan motor seçenekleri 1.3 CDTI (Turbo Dizel) bu motor Fiat Opel ortaklığı motor az yakıtı vardır performans fazla beklentiniz olmasın diğer en çok tutulan 1.6 benzinli atmosferik motoru twinport 105 HP ve 115 HP seçenekleri mevcut alınmisken 115 HP lik biraz daha mantıklı temiz bakımlı Astra H gönül rahatlığıyla alınır Bende Vectra C kasa var 2004 1.6 14 yıldır kullanıyorum çok memnunum Maşallah

En İyi Erkek Görüşü

  • Opel Astra H 2004-2010 arası üretilen, Cosmo=Elegance Xenon=2009 yılı için, Enjoy Elegance=2010-13 yılları için, Essentia Konfor>Elegance şeklinde donanımları vardır. Donanımları karışık olsa da güzel araçtır. Her türlü alınır.

    Gel gelelim bu araca. Tavanda yanıklar başlamış ve araç güneşten etkilenmiş. KM, yaş ve rengi için çok erken (gerçi h kasada olan şeyler ama düzgün pasta cila ile muhafaza edilebilirdi) demek ki düzgün yerde muhafaza edilmemiş ya da çok güneş altında kalıyor. Malum Bitlis aracı ama yine de erken. Sol ön çamurluk yerine tam oturtulamamış ve aracın solda çizgileri tutmuyor. İçi de diri dursa da temiz kullanılmamış. Alınca bir problem olmaz. Detaylı bir temizlik yaptırır, sol çamurluğu düzeltir, pasta cila attırırsan eğer gidecek masraf olsun 15k getirisi olur min 20k.

    Örneğin bu temizlikte bir araç olsa daha tatlı olurdu. İçi dışı vs bayağı temiz ve çizgileri düzgün. Diğer motorlara bakabilirsin aynı zamanda. Yıl olarak en iyi yılı astra için 2009 ve üstü yıllarıdır. Önceki yıllar da alınır tabi ki. Yeter ki elektroniğiyle, motoruyla vs bilmeyen biri tarafından oynanmamış olsun.

    3 ay için alınabilir de, daha temizi bakılabilir de.

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0 5
  • Kilometre yüksekse alınmaz

  • Alınır

  • Allll

  • Otomatiği çok hantal

  • Bu lanet h kasayı sakın alma derim. Ne yaparsan yap mutlu edemezsin bu sevimsizi. Buna denk ne var dersen focus Fiesta polo tarzı araçlar daha iyidir.

Sen de görüşünü paylaşmak ister misin?