Kendim volvo xc 90 a biniyorum 55.000 dolara almıştım, aileme araba alayım dedim megan 4 bakıyordum ve 700 binden 1 milyona yaklaşmış. Yani tl ye bazında bakarsak ben arabamı 1.050.000 tl civarına almıştım, burada megan 4 1.000.000 tl neredeyse. Gerçekten bu paraları veriyor musunuz bu araçlara?
2 ay
Türkiye'de araba fiyatları neden hızlı yükseliyor, megan 4 bakıyordum sıfırı 700 bin tl idi 1 milyonu bulmuş hem de 2 ayda?
0 0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0 6Bulsanda bayide olmuyor, galeri alıp pahalıya satıyor.
Bunu denetleyen bir kurum yok mu peki?
Kiraları dizginleyebiliyorlar mı? Bu ülkede asgari ücret 8.5 bulunduğum semtte 7 binin altına kira yok.
asgari ücretli nasıl geçiniyor. Yani burada olsa Trudeau yu vururlar herhalde. Şöyle söyleyeyim bizim burada etin kilosu 14dolardan 16 ya çıktı diye insanlar protesto ettiler ve et fiyatları 12 dolara düşürüldü. Çiftçiye ek destek verilerek yaptılar. Bir süre bizde dahil et yememiştik, yani 3 ay kadar. Protesto edebiliyorsunuz diye biliyorum anayasal hak olması lazım yanlış hatırlamıyorsam
Sen TR ile başka ülkeyi nasıl kıyaslarsın onlara göre hainsin. Ülkede o kadar hukuksuzluk var ki israil protestolarında açılan pankartta "sonumuz türkiye gibi olmasın" yazısı vardı.
Türkiye de yükselmeyen bişey yok ki.
Megan bile 1 m ise benim 2016 Honda 2 milyon eder.
en - fi - las - yonnnnnnnn
iyi ama Türk halkı olarak siz yön vermiyor musunuz yönetime? Ben oy kullanabilirim ama orada yaşamadığım için kullanmıyorum.
gitti gidiyor. com. reis. org
İhtiyaç varsa mecbur veriliyor. Kazıklanıyoruz resmen devlet eliyle.
Seçimden sonra gör sen Akp kazanınca gör zamları 1 elektirkli motor Şu an 40 bin TL
Sen o zaman gör 70-80 bine zorlar elektirkli motorlar
400 bine ev aldık 7-8 ay önce Şu an 1 milyon TL
Ben finans danışmanıyım Türkiye'deki ev fiyatları ile ilgili meslektaşım Atilla Yeşilada'yı öneririm. Seçimden sonra 5-6 ay sonra ev fiyatlarında çakılma yaşanacak. Bu emlak balonu ilk olarak Çin'de başladı. Dünyanın en büyük emlak şirketi olan Evergrande battı, bu İngiltere'ye sıçradı sıra Türkiye'de. Yatırımınız var ise ev almanızı önermem. Umarım sizin için her şey iyi olur.
Çakılırsa çakılsın benim için fark etmez aldık oturuyoruz satmayız meydanın 2 sokak yan yatwıdndw meydanın göbeğinde ev
Sen de görüşünü paylaşmak ister misin?