En İyi Arkadaşlık Uygulaması Hangisi, Tavsiyeniz Var mı?

En iyi arkadaşlık uygulaması hangisi? Ücretsiz en iyi arkadaşlık uygulamaları hangileri? Sizin kullanıp memnun kaldıklarınız var mı? Çöpçatanlık sitelerinden mi arkadaş bulacaksınız demeyin, şimdi en popüler arkadaş edinme yöntemi bu. Sizin tavsiye ettiğiniz uygulamalar neler?

0 1

Çok Süper Cevap

  • Selam. Evet, haklısın. Son yıllarda online arkadaşlık uygulamaları giderek çoğalıyor ve bu uygulamalardan iyi arkadaşlıklar da kurulabiliyor. Bu bağlamda, ben de En iyi arkadaşlık uygulamaları hakkında bilgi vereceğim.

    En İyi Arkadaşlık Uygulamaları Hangileri?

    Yorumlarımın tamamı subjektif, kısaca uygulamayı tanıtmaya çalışacağım sadece. Bu sebepten diğer görüşleri de mutlaka incelemeni tavsiye ederim.

    1- Tinder

    En İyi Arkadaşlık Uygulaması Hangisi, Tavsiyeniz Var mı?

    Şüphesiz çöpçatanlık sitesi deyince herkesin aklına ilk olarak Tinder gelir. Türkiye'de en çok kullanılan arkadaşlık uygulamaları arasında ilk sırada Tinder geliyor. Birçok kişinin yaşam stili haline geldi artık bu uygulama. Ekranına gelen profillere beğeni atarak, karşı tarafa eşleşme isteği yolluyorsun. Eğer o da seni beğenirse tebrikler sohbetin ilk aşamasını tamamlamış oluyorsun.

    2- OkCupid

    En İyi Arkadaşlık Uygulaması Hangisi, Tavsiyeniz Var mı?

    Ben karşı tarafı sadece fotoğraflarla değil afilli cümlelerimle etkilemek istiyorum diyorsan bu uygulama tam sana göre. Ücretsiz en iyi arkadaşlık uygulamaları arasında 2. sıraya koyabilirim. Eşleştirme konusunda da oldukça başarılı. Kriterlerine göre aday arayabiliyorsun. Yalnızlıktan sıkıldıysan, OkCupid buna son verecek bir uygulama.

    3- Happn

    En İyi Arkadaşlık Uygulaması Hangisi, Tavsiyeniz Var mı?

    Happn

    uygulaması, gerçek hayatta karşılaştığın insanları karşına çıkarıyor. Yani bir mekanda birini beğendin hemen uygulamaya girip konumu belirledikten sonra o kişiyi bulman mümkün. Eğer beğendiğin kişi de Happn üyesi ise, ve anı konumdaysanız sana bildirim geliyor. Mesaj attığın kişi, sana cevap verirse mesajlaşmaya başlayabiliyorsunuz. Oldukça eğlenceli bir uygulama.

    4- Badoo

    En İyi Arkadaşlık Uygulaması Hangisi, Tavsiyeniz Var mı?

    En iyi çöpçatan uygulamaları arasına Badoo’yu eklemesem olmaz.

    Ülkemizde oldukça aktif bir şekilde kullanılıyor. Hem yakınındaki kişileri sana bildiriyor, hem de lokasyon bazlı öneri yapabiliyor. Oldukça da kalabalık bir uygulama. Ücretsiz bir şekilde kullanabiliyorsun.

    5- Bumble

    En İyi Arkadaşlık Uygulaması Hangisi, Tavsiyeniz Var mı?

    Bu uygulamanın çok güzel bir özelliği var. Kafana göre gidip mesaj atamıyorsun. Daha doğrusu ilk mesajı kadınlar atıyor. Yani karşı taraf sana eşleşme isteği gönderiyor, eğer kabul edersen mesajı kadın atıyor. Eğer etmezsen 24 saat içerisinde o eşleşme siliniyor. Burası tamamen kadın odaklı olarak tasarlanmış, kadınlara öncelik tanımışlar.

    6- Azar

    En İyi Arkadaşlık Uygulaması Hangisi, Tavsiyeniz Var mı?

    Azar, video odaklı sohbet sitesi olarak öne çıkıyor. Dünya çapında herkesle eşleşme imkanı sunuyor. Ayrıca konum bazlı da arama yapabilirsin. Genellikle görüntülü konuşuyorlar. Türkiye'de en çok kullanılan arkadaşlık uygulamaları. arasında yer alıyor.

    2020'nin ücretsiz en iyi arkadaşlık uygulamaları hakkında bilgi verdim.

    Umarım yardımcı olmuştur.

    • Ayrıca hepsi paralı parası ola kullanır çok para istiyor tek ücretsiz site var interpals

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3 2
  • Hiçbiri

    • Ablam sen menopoza girmedin mi hala?

  • okcupid güzel ana çok pahalı her şeye para istiyor.

  • Haydi saplar buraya 😂😂

  • KizlarSoruyor

    • Kafan mı güzel?

  • En iyisini bilmem de en kötüsü kadınlar kulübü