9 yıldır seviyorum sizce oluru var mı?

18 yaşındayım. 9 yıldır bir kızı seviyorum ve son 4,5 yıldır hiç karşılaşmadık. Takıldığı tiplere bakıyorum kendime bakıyorum cidden tamamen objektif olarak baktığımızda ben daha iyiyim. Bu daha iyi olma durumu ego ile ilgili değil.

Örneğin benim kötü alışkanlığım yok ama onun takıldığı tipler her bulduğu parayla içki alan tipler. Örneğin o takıldığı tipler dışarıda dandik arabalarla magandalık tarzı şeyler yaparken ben piyasaları takip edip iyi miktarda para kazanıyorum.

Beni görse bir şeylerin değişebileceğini düşünüyorum çünkü dediğim gibi kendisinin takıldığı tiplerden gerçekten daha iyiyim. Ama ne kadar onun etrafında bulunmaya çalışsam da 4,5 yıldır karşılaşamadık. Bir örnek daha vereyim kendisinin takıldığı tipler sokak ağzıyla full argo konuşan tipler, ben ise olabildiğince kibar ve diksiyonlu konuşan birisiyim.

Sizce karşılaşsak bana karşı daha iyi şeyler hissetme ihtimali var mı? Ben bu kız için gözyaşı döküyorum ona karşı hissetiğim şeylerin tarifi yok. (Daha iyiyim dedim ama lütfen bunu bir kibir olarak görmeyin)

0 0

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3 0
  • Kanka açık konuşucam ama seninki biraz takıntı gibi değil mi sana vazgeç demiyorum ama yani 4.5 yıldır görmemişsin bile eminim çevrende de kızlar vardır illa o mu olmalı iyi aşık olmuşsun iyi sevmişsin ama insan kendine de değer vermeli üzgünüm

    • Bence takıntı değil çünkü ne zaman konu o olsa garip bir şekilde her şey duruyor ve kendimi onu hafif bir tebessümle hayal ederken buluyorum

    • Nerden ki bu kız mahalleden mi okul ya da kurstan filan mı

    • Ona göre akıl veriym dicem ama

    • Hepsini Göster
  • aslında olsanız çok güzel olur sanırım kız herkesle takıl geç yapıyor, sen hayatına girsen gerçek aşkı bulur bence çabala karşısına çık eğer ınstgram falan kullanıyosan sureklı st at onu takip et konus falan yani

    • 2 yıldır bir sevgilisi var ama anladığım kadarıyla ilişkileri çok toksik. Instagramda uzun süredir takipleşiyorduk (ben hiç paylaşım yapmam) ama sevgilisiyle ya da takıldığı diğer o serseri erkeklerle paylaşım yaptığını görmek beni aşırı etkiliyordu o yüzden takipten çıktım.

    • kendini kaptırmış gibisin ayrıca yaptığı ilişkilerden de nasıl bi karaktere sahip olduğu anlaşılıyor, kendini üzersin sadece asko

    • Nasıl bir karakter derken ne demek istediğini anladım ama biraz açar mısın? Argoysa argo istediğini yazabilirsin.

    • Hepsini Göster
  • 4.5 yıldır karşılaşöadan iletişim kurmadan aeviyosan saplamtılı hale gelmişsin demek. Bence bi psikologa görün