Aldatan bir kadını erkek affedebilir mi?

Ayrı şehirlerde yaşıyorsunuz. Mesafeler giderek gözünüzde büyüyor. Önce erkek aldatıyor. Yıkılıyor kadın. İnsan içine çıkmak istemiyor. 3 ay kendini küçücük iki odaya kapatıyor. Evle iş arasında bir an önce bitmesini istediği yollarda gizli gizli ağlıyor. Kabuslar cehennemi. Çevredekiler bastırıyor. Erkektir bu diyorlar, kadın bitsin istiyor acısı, ne olursa olsun ama bitsin, ve erkeği affediyor. Aldatan bir erkeği nasıl affettiğine kendi bile inanamıyor. Ama sonra ne oluyor? O yara içinde hep canlı kalıyor kadının. En ufak şeylerde kavga çıkyor, ve gürültü patırtı ayrıldık diyor kadın ve erkek. Kadın o sinir küpü kafayla başka bir cehennemin kapısında kalakalıyor. Kızgınlık, öfke, intikam ne derseniz deyin işte, hatta hepsi birden, toplu halde saldırıyor her an. Kadın dayanılmaz acıyı hemen gidermek, yaradan kurtulmak isterken yaranın kabuğunu tırnağıyla kaldırıp, koparıp atıyor ve başka bir erkekle bir gece geçiriyor. Ertesi sabahı dünyanın en büyük pişmanlıkları, Ağlamalar, zırlamalar. Çalan bir telefon. Ayrıldığı eski erkek arkadaş telefonda. Çok seviyormuş, anlamış yaptığı hıyarlığı, bir şans daha istiyor. Telefonun ahizesi elde kalakalıyor kadın. İlişkileri artık çarpışmaların bittiği, cesetlerin etrafa dağıldığı uçsuz bucaksız bir savaş alanı gibi. Erkek aldattı. Kadın aldattı. Şimdi ne yapmalı. Kadın da biriyle beraber olduğunu açıklamalı mıdır? Aldatan bir kadını erkek affedebilir mi? Erkeklerin buna yüreği dayanır mı? Çok soru bir soruda ama hepsi birbiriyle bağlı sanki.
Güncellemeler:
+1 yıl
Unutmadan... Genelleme yaptığımın farkındayım. Yani erkeklerin buna yüreği dayanır mı demek, belki buradaki erkekleri kızdırabilir. Affetmemek de yürek ister. Farkındayım.
1 0

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

11 26
  • Çok dokunaklı bir durum, bir kadın olarak o kadını anlayabiliyorum. Ama galiba erkeği de anlıyorum.

    Ben olsam bu durumda erkek arkadaşıma başkasıyla birlikte olduğumu söyler miydim acaba... bilemiyorum. Galiba erkek arkadaşın karakterine göre değişir.

  • erkek aldatır da kadın neden aldatmasın :dd

  • Benimde 2 yıllık bir ilişkim var idi herşey normal iken kız arkadaşımda yeni arkadaş tanıma isteği başladı kız erkek karısık olarak. Onu uyardım cünkü cok cabuk karar degistiriyo bunu geçmiştete cok yaptı ve affettim suanda beni 1 haftalık tanıdıgı bir erkek için terketti ve aldatılıyorum gönlüm affetmek istiyor ama bir yandanda ona cok kızıyorum. Onu cok seviyorum bu kadar hatırayı 1 haftalık insan için satması beni derinden sarsıyor..

    • demek kızlarda salgın oldu yeni insanlar taniyim onla yatim kalkim doyumsuzluk hayatı yasiyayim kafalarına girdi mi ne seveni görüyorlar ne değer bilmeyi Allah müstehak etsin

    • Unut gitsin, ne ara ne düşün ileriye bak...

  • Aslında ben affettim ama pişmanlık değil de hatırladıkça bir ağrı girer sol tarafınıza eğer erkek yaparsa kadın affedebilir diyoruz ama yanlış aynı şeyi kadınlarda hissediyor şimdi size sorum eğer erkek hayatında daha önce ihaneti bırakın yoldan geçerken gözüyle bile aldatmadıysa ve çok sevdiği ve hatta ailesini sildiği ve sırf o mutlu olsun diye neredeyse görüştüğü herkesle irtibatı kestiyse ve ayrıca kadın hamileyse ve buna rağmen erkek affediyorsa ve bu defaatle tekrarlanıyorsa ama en nihayetinde kadın pişman oluyorsa ve erkek bunların hepsine rağmen affediyorsa o erkekte bir sorunmu vardır dahada önemlisi o kadın ne yapmalı yani bir insan bu kadar çok seviliyor sevildiğini biliyorsa bunu niye yapar ben bir cevap bulamadım tabi işin peşinide bırakmadım ve araştırdım ve kızın psikolojik sorunları olduğunu öğrendim tabi şu an ayrılar ama erkek ben affetim eğer gelip bana sadık bir şekilde herşeyi açoklar ve pişman olduğuna ikna olursam tekrar affeder ve herşeyi unutur yeniden başlarım diyor sizce bu nasıl bir aşk saplantı sevgi ya da siz nasıl adlandırırsanız türüdür

    • . Uzunca yazmış olduğunuz için teşekkür ederim. Çok can alıcı sorular, sormuşsunuz umarım bunlara cevap yazanlar olur. Tekrar teşekkür ederim. .

  • kardesim ben yasadim biliyorum... cok zor bir haat gecirirsin o kisiyle ilk ben aldattim sevgilimi orendi affeti Nisan yaptik mutluyduk beni affeti ama icinde intikam vardi ve aldi intikamini beni aldatti ben o kisiyle ne opustum nede cisellik yasadim nede ona bir kez olsun dokunmadim. sadece arkadasca konusuyorduk onun laflari beni etkilemisti ama sevgilimin yani bam baskaydi affeti Nisan yaptik iyi gidiyordu ama guven yoktu iste.. oda simdi hala bana yaptiklarimin aynisni yapiyor cok zor bisey boyle olucani bilseydim hayatta ona bunu yapmazdim cok pisman olursunuz yapmayin bence ne erkek yapsin nede kadin..

  • Var. kullandığım ilaçlar gözlerimi çok etkiliyor görmekte problem yaşiyorum. Bence kelebeklerde intihar ediyor.

  • Ben affettim aldattı beni ağladı o kadar ve 1 ay çok iyi sürdü sonra sesi kesildi ben cabaladim evine gidip düşünmesini istedim meğer o çoktan başka bir çocukla çıkmaya başlamış diyeceğim affetmeyin kendinizi yakmayın

  • Aldttinmi

  • Ben affettim çok seviyordum ve affetim ama o ihaneti tekrarladı

  • Yüreği çoook zor dayanır imkansız gibi o yüzden açıklamasan daha iyi o da yapmış bir halt sımıntı yok yani

  • emin değil.

  • emin değil:/

  • bu durum icin konusuyorum.. bence hesap kapanmış eğer gerçekten birbirlerini seviyorlarsa ikisi de durumu kabullenip tertemiz bir sayfa açmalıdır...ancak aksi bi durumda ki bu benim durumum aldatan bir kadın geri donmeye kalkarsa asla affedilemez... dusunsenize..siz ondan baskasını dusunemiyorsunuz..hatta hayatının merkezinde bu insan...bi anda ayrılıyor sizden sonradan aldattığını ve baskası icin terkettigini anlıyorsunuz..aradan zaman gecince ugruna sizi bıraktığı adamdan tekmeyi yiyor.. ve pişkince sizden bir şans istiyor...

    AŞKIMDAN GEBERSEM DE BU KADINI AFFETMEM!