Journal of Marital and Family Therapy dergisindeki araştırmaya göre evlilik dahil herhangi bir ilişkide aldatma sonuçları kadınla erkekte neredeyse eşit: Erkeklerde %57, kadınlarda %54.
Ek olarak, ‘’yakalanmayacağımdan emin olsam aldatırdım’’ diyenlerin oranı: Erkekler %74 ve kadınlar % 68.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3 3İman zafiyeti ve teknoloji
Sosyal medya ve yeni yaşadığımız çağ bizi bu hale getirdi. İnsanlar artık iyice açgözlü, doyumsuz ve karaktersiz olmaya başladı. "Yeni heyecan " diye aradıkları şeyi bir b0k sanıp insanların hayatını karartmaktan başka bir işe yaramadığını anlamadığı bir dönem. Ben son ilişkimde aldatıldığımı yakaladım ve o günden beri iyi değilim, kimseyle konuşsam bile yapamıyorum. 2 senedir hiçbir erkekten etkilenmiyorum ve sevgili yapamıyorum. Uzun bir süre daha olmayacak sanırım. Çünkü artık anneme bile güvenmiyorum.
Bugünde senin için yakıyorum reis
eyvallah kardeşim ahahshahagd
Evlenmek aptallık değildir. Şimdiki evliliklerde sabır yok, sevgi yok, güven ve saygı yok. Eşler en ufak tartışmada, kendi aralarında durumu çözmek yerine 3. ncü şahısları da araya katıyor, daha da çıkılmaz bir yola giriyorlar. Kendileri olmak yerine, başkalarının hayatına özenip öyle yaşamayı tercih ediyorlar. Ne zamana kadar başkası olarak yaşayabilirler ki? Görücü usulü de olsa severek de olsa evlenen, evlendikten sonra birbirlerinde kusur arayan o kadar çok çift var ki... birbirlerini beğenmemeye başlıyorlar.
Özellikle bu elimizdeki telefonlar, sosyal medya, internet evimize girdikten sonra ailelerin, eşlerin birbirleri ile olan muhabbetleri kkalmadı. Muhabbet olmayınca o evin huzuru, tadı olur mu? Olmaz.
Boşanmaların sebebi, kıskançlık, güvensizlik, ilgisizlik, sevgisizlik ve birbirlerine olan saygının yok olması.
Evet bu durum cidden can sıkmaya başladı ve iyice güven sorunu oluşturmaya başladı. KS de olduğum günden beri bunu daha fazla görmeye başladım. Evi erkeklere kadınlara sulanma ya da aldatmalar yok sevgilim var ama evliyim yok evli ama çok seviyorum bilmemne. Sanarsin insan kalmadı şu hayatta. Eskiden ilişkiler konusunda sorun bakirlik bakirelik felandi ne bilim o kız sende niye ekli ya da erkek ekli felandi nerelerden nereye geldik şu an bunların hiç birinin önemi yok kalmadı.
Allah bizi Sadık, karekterleri insanlar ile tanistirsin. Gerisinin pek bir önemi yok artık
Sosyal medya yüzünden.
Saygı sevgisizlik yüzünden çoğaldı ne yazık ki..
Dijitalleşmenin getirilerinden bazıları.