Aura Ne Demek, Aurası Yüksek Ne Demek?

Herkese kocaman selamlar. Arkadaşlarımla geçen gün bir konu üzerinde konuşuyorduk ve bana dönüp senin auran çok yüksek deyip, enerjiden falan bahsettiler. Sorun şu ki ben auranın ne olduğunu bilmiyorum :)) O an bozulmamak için bir şey diyemedim. Size sormak istiyorum, aura ne demek, aurası yüksek ne demek? Bana güzel bir şey mi dediler, yoksa alınmam gereken bir konu mu var ortada?
20 10

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

74 74
  • Aura eski inançların, budizm gibi inançların, enerjiyi yanlış yorumlamasından doğan bi enerji çeşidi, eski inançlara göre aurayı vücuda katıp, zamanla tanrısallaşabilirsin bile. Bu yüzden budistler dövüş öğrenirler, tanrı olmak için. Tabi bu görüşlerden biri, budizmde iki taraf var, biri buddha nın önceden insan olduğu ve güçlenip tanrı olduğu görüşü, diğeri ise hep zaten tanrı olduğu görüşü. Gelelim yanlış anlama konusuna, enerji gözle görülebilir bi şey olmak yerine, sayılarla ölçülebilen bi şeydir ama bu inançlar enerjiyi yanlış anladığı için, dragon ball gibi animelerde gördüğümüz, vücuttan dışarı belli renklerle, genelde beyaz renke çıkan bi gaz bulutu, sis, buhar benzeri şeyler günümüze kadar geldi. Aura sayesinde dokunmadan vurabilirsin filan falan, onunla enerji topu yaratabilirsin filan. Yakın zamanda bunu iddia eden en ünlü kung fu ustaları, bir mma dövüşçüsü tarafından dövüldü. Bahaneleri de hep, yer yüzünden enerjimi yayamadım oldu. Ama günümüzde auran güçlü veya güçsüz diyenlerin bunu bildiğini sanmıyorum, beni pozitif veya negatif etkiliyosun anlamlarına geliyo onların söyledikleri muhtemelen. Etrafına pozitiflik vevya negatiflik yayıyosun diyolar yani.

    • Şunu da eklemek isterim, günümüzün dürüst budist rahipleri, böyle bi auranın olmadığını kabul edip, bunun sadece bir nefes tekniği olduğunu söylerler. Vücut çalışırken de doğru yerde nefes alıp doğru yerde nefesini tutarsan daha kolay ve daha fazla ağırlık kaldırırsın ama bu inançtaki aura kadar büyük derecede etkili olmaz.

    • Peki neden vücutlarını güçlendiriyolar, sadece auralarını güçlendirmek yerine diyen olabilir. Bunun sebebini "vücudunu geliştirerek yeryüzüne, enerjini geliştirerek de cennete hükmedersin" gibi bi düşünceleri var yanlış bilmiyosam. Hiç bi zaman böyle bi enerji olmadığı için böyle bahaneler üretmeleri normal çünkü, vücutlarını geliştirmeyip, enerjiyle bi şeyler başarmaya çalışsalar, güçsüz olcaklar, bakıyolar tüm işlerini fiziksel güçle başarıyolar, o zaman enerji cennette işe yarar, burası için değil demeye başlıyo olmalılar ki bahaneleri olsun.

  • Kısaca sana şöyle söyleyeyim, varlığıyla (göreceli) şu an burada olmayan ama hislerimizle - az önce buradaydı, ya da -az önce buradan geçti diyebileceğimiz bir enerji hissi diyebiliriz. Bu tam tersi de olabilir, hatta şimdiki zaman bile olabilir. Şöyle ki - buraya gelebilir, -buradan geçebilir, -şu an burada. Bunu sadece geldi gitti olarak değil tamamen aura okumanın ne olduğunu kavraman için söylüyorum. Ama bence! canlı varlıkların aurası olur cansızların olmaz diye düşünüyorum.

  • Bence insanın aurası tebessümünde bakışlarında saklıdır. Bizler yüzlerini görmediğimiz insanların enerjisini farkedemeyiz öyle değil mi? Benim düşüncem açıkçası böyle. Karşıdaki insanın gülüşü, duruşu, konuşması... bunlarla pasif veya enerjik bir insan olduğunu anlayabiliriz.
    Yani böyle sizin söylediğiniz gibi yayılan bir enerji olduğunu düşünüyorsanız hadi bir de yüzünü dahi göremediğiniz sesini dahi duyamadığınız ama aynı ortamda bulunduğunuz bir insanın enerjisini tahmin edin bakalım. Bu ancak büyücülerin işidir..

  • Enerji ya da kişinin kendisine özgü elektromanyetik alanına deniyor diye biliyorum. Ayrıca kişiye özgü renkleri de oluyor.

  • Aura Temizlik Robotu, toz torbasız, özel tasarım seperatörü ile %99.9 oranda tozu tutan sulu filtrasyon sistemine sahiptir. Tıkanmayan su filtre sistemiyle kesintisiz emiş gücüne sahip Aura , sıradan bir elektrik süpürgesi değil, temizlik robotudur.

    Acaba size temizlik konusunda çok titiz olduğunuzu mu demek istemiştir.

  • Kişilik karakter olarak yüksek olan çekim gücü olan insanlar kolay etkileyen

  • sallamasyon bir kavram.

  • Güzel bir şey demek. İltifat olarak kabul edebilirsin

  • Aura etrafina yaydığın enerjidir. Pozitif de olabilir negatif de. Mesela sana auran yüksek demişler bu demek oluyor ki hiçbir şey yapamasan dahi onlara pozitif enerji veriyorsun neselendiriyorsun. Fakat negatif enerji yayarsan da karsindaki seni düşündüğünde bile bunalır

  • Guclu bir enerjiye sahip demek. Yani girdigi ortamlarda mutlaka bir iz birakan havasini degistiren birisisin demek bildigim kadariyla. Daha dogrusu yorumladigim kadariyla. Alinman gereken bir konu kesinlikle yok, ortamlarda iz birakabilen birisi olmak her zaman cool gosterir seni

  • Auranın rengi hangi çakrada olduğunu gösterir. Hangi çakradaysan çakra rengine göre o çakranın pozitif ya da negatif özelliklerini gösterirsin. Erişebileceğin en yüksek enerji sevyesi beyazdır. Ona da kolay kolay kimse erişemez. Senin yüksek bir çakrada olduğunu söylemeye çalışmışlar. Bu da iyi bir şey. Tabi kimin söylediğine bağlı.

  • Yaşamdaki her nesnenin bir enerjisi vardır.
    İnsanın enerjisi aura'dır. Hint inanışına göre ruh hafifliği, enerji seviyesi ve yaşam felsefesidir. Yogada dinginliğin ve meditasyon'un temel amacıdır.

  • Aura toto demek, auran yuksek demekte afedersin toton kalkmis demek, insN insna bunu demez, git bunu sana diyen kizin sacini basini yol o aura suratli yellozun, gazan mubarek olsun, koman yigitlerim🤣🤣🤣

    • Hahaha bi de begenmeyenler var abi, arjadaslar makaradan bu jadar rahatsizsaniz, yorumlarimi okumayin ve gelmeyin.

    • Hadi birazda gercek yorum, boyle seylere inanmayin kardesim bunlar birilerine ekmek parasi olsun diye uydurulan seyler. Enerji vucutta ATP, sayacta kwh uzerinden verilir, yok enerjin yuksek fakan safsata bunlar, enerjin yuksekse aldigin karbonhidrattandir, harciyamiyorsan zaten kilo yapar, arjadasin sana sisman demis

  • Aura; a-u-r harflerinden oluşabilecek dört harfli kelimelerden biridir.

  • Hayat enerjin yüksek, pozitif düşünüyorsun, etrafına da pozitiflik yayıyorsun demek istemişler

  • Çekimi birşeye yatkınligı

  • aura elektromanyetik enerji alanıdır.
    aurası yüksek kişiler + kutbu gibidir ve çekici olarak adlandırırlar. enerji yayarlar ve pozitiflerdir.
    aurası düşük kişiler ise - kutbu gibidir ve itici dediğimiz insanlardır. enerji yayamazlar, yalnızlardır. negatif düşünme eğilimindedirler.
    auralar topraklanma yapılarak güçlendirilebilir diye okumuştum.

  • Aura kisinin yaşam enerjisidir. Auran yüksek demek daha sıcak kanlı ve pozitif bir kişiliğin olduğunu auran düşük demek ise de biraz daha negatif ve içine kapanık yaşamayi seven bir insan olduğunu temsil eder. Auran ne kadar yüksek ise o kadar enerji saçan bir insansindır diyebiliriz.

  • Aura Ne Demek, Aurası Yüksek Ne Demek?

    Karikatürdeki gibi bir şey olmalı...

  • İnsanın ruh haline göre değişebilen ışık silsilesi. Renklerin genel anlamları:
    -Kırmızı: Tutku
    -Sarı: Zeka
    -Turuncu:Hırs
    -Mavi:Yaratıcılık
    -Beyaz:Gerçekçilik

  • Daha Fazla (108)