2 ay
Bana en uygun kişiyi nasıl bulurum?

Gizli Üye
Hayatımdan, işimden vs. çok memnunum. Çalışmayı çok çok seviyorum. Ama bir şeyler eksik gibi. Hayatımda mutluluğumu paylaşacak birisine hatta bazı zamanlarda bana destek olacak birisine ihtiyacım var. Hayatıma çok fazla kadın girdi ama hepsi benimle zaman geçirdi diyebilirim. Bundan mutsuz değilim ama çevremdeki kadınların çoğu böyle, ciddi düşünmüyorlar veya gerçekten sevmiyorlar, sadece tipim hoşlarına gidiyor sanırım. Ben, bana değer veren insanlarla tanışmak, tanıştıklarımla devam etmek istiyorum. Tavsiyeleriniz nedir, nasıl bulurum böyle birisini?
Okumaya devam
Güncellemeler:
0 0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3 0Yani elma değil ki bu satın alasın.. Arayarak bulunan bir şey değil kader diye bir şey var nasip diye bir şey var.. Kim bilir senin kaderin de nerde..
Satın alınan bir şey olsa, böyle değerli olmazdı sanırım. Kim bilir nerede demişsin ya; kim bilir, belki sen bilirsin…?
İki kişiye lakırdı sana ne takıldı diye bir laf var bilir misin? Sanmam :) Türkiye de ki kızlar çirkin ise sende başka ülkelerden kız bak bakalım kendine mutlaka bulursun. Çünkü hepsi seni bekliyor.. Eminim ki seni kaçırmamak için dua ediyorlardır Allah a :)
Bakma şuna ya
Ben nerden bileceğim senin kaderin nerde? En azından işin gücün varmış artı yönler daha fazla bence.. İstediğin şey hadi diyince olan bir şey değil. Belki de kızlar senle zaman geçirmek için değil de sen kızlarla zaman geçirmek için kullanmış olabilir misin? :)
Ciddi demedim zaten onu ya. Ve inan bana olamam, öyle birisi kessssinlikle değilim.😀😀😀
Bak bak gülüşünden anladım kesin öylesiiiinnnnnn!😂 Neyse inşallah doğru kişi çıkar karşına diye dua zinciri oluşturmaya başlayalım bence 😂
Yok yok yanlış anlamışsın. Dua mua her şeyi denedim ya. Günde 400 zikir dediler yaptım. Olmayınca olmuyor ya.
O zaman kendi haline bırak biraz da uğraşınca gelmez😂
Öyle maalesef… Kendi haline bırakınca da vicdanım rahat olmuyor. Bir şeyler yapmam gerek gibi hissediyorum.
Allah yardımcın olsun sans diyelim umarım Rabbim karşına çıkarır ben de öyle sayılırım olmayacak bir hayal diyelim sen kendin ol elbet bulrsun
@Tokilsa ☺️☺️ sen kendini nerede görüyorsun acaba gerçekten hiç güleceğim yoktu yani ☺️
@Tokilsa senin seviyen de biriyle anlsam yoluna bak
Sadece düzgün bir arkadaşa ihtiyacın var
Nasıl bulurum?
Arayarak
Sanırım kontörüm yok😅
Bende dakika var, vereyim sana dakikalarımı ara sjjs
Nerede arayacağım hakkında en ufak bir fikrim yok. Sanırım olmayacak senin dediğin
Yaz anlatayım
Puanım yetmiyor ya. Hesap gizli zaten, yaz gitsin.