Beni niye sürekli arkadaş olarak görüyorlar?

28 yaşına geldim hiç kız arkadaşım olmadı. Kimle tanışırsam tanışayım 2. Dakikada kanka demeye başlıyor. Kanka diyor ki yavşamayayım diye. Ve kızlar hep arkadaş olarak görüyor. Sevgili olarak görülenlerden neyim eksik bir türlü çözemedim.
0 0

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3 4
  • Konuşma tarzını arkadaşça hissediyorlar olabilirler, yazma şeklini değiştir reis

  • Daha ilk tanışma anında hoşlandığını söylüyor ya da bu şekilde dikkatini çekiyorsun demek ki onun için diyorlardır

    • Hayır öyle şeyler huyum değildir. Ben tercümanım konuştuğumuz konular çeviri , çeviri fiyatları , gelir , gider. Başka bir konu yok. Müşterim kadın gelmiş bana kanka diyor. Veya çevirmen kızlar kanka şu çeviriyi yolladım kanka revizyonu şuna yaptıralım kanka kalite kontrol kanka editör 2 lafından biri kanka oluyor.

    • Samimi bulduklarında diyorlardır

    • Ben istemiyorum öyle olmasını.

    • Hepsini Göster
  • Bende 32 yaşındayım bu yaşıma kadar hiç sevgilim olmadı normal kız arkadaşım bile olmadı

  • Haklısın

    • İşin zor

  • Birileri ile gezip dolaşıp yiyiştikten sonra dertlerini anlatacak dert babası bir tane kankaya ihtiyaçları var niye öyle diyorsun. Sen de bu dünyaya kanka olarak gelmiş olabilirsin fazla şey yapma

    • Aynen öyle valla ya birsürü kız bana gelip sevgilimle şöyle oldu sevgilimle böyle oldu diye anlatıyor. Umrumda değil sevgilisiyle yaşadıkları yine gelip anlatıyor. Sanki yüzüme vurur gibi " bak sen bunları yaşayamayacaksın" diye.