Boyum kısa olduğu için hiç sevgilim olmadı yalnızlıktan çok sıkıldım ne yapmalıyım?

Boyum 1.76 21 yaşındayım şu yaşa kadar yüzüme bakan kız olmadı kızlar sadece uzun boylularla sevgili oluyor benim gibilerle anca kanka oluyor ben bir kızın kankası olmak istemiyorum sevgilisi olmak istiyorum ama boyum yüzünden yalnız kalmaya mahkumum. Kısa kızlar var da demeyin onları hep 1.90 erkeklerle görüyorum.

0 0

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4 8
  • Yuzun duzgunse kız boya takilmaz yuzune tutulur yuzune yatirim yap oyle dusunmekten kacamiyorsan. ve oyle dusunme bence benim kuzenim kız , boyu 186 ve hep kendinden kısalara asık oluyor nedeni yuzleri guzel diyor sorunca da.

  • Günümüz insanoğlu dış görünüşe göre ilişki başladığından dolayi yalniz kalman doğal, Bu duyguyu bende yaşıyorum maalesef.

  • Kısa değilsin normal yani

  • Boyunla alakalı olduğunu sanmıyorum
    1.50 kızlar bile uzun erkek istiyorsa
    Tüküreyim böyle kızlara

  • boyunla alakası yok kaldı ki boyun kısa değil orta

    • Orta boy da yetmiyor kızlara illa uzun boylu (1.80 üstü) olsun diyorlar

    • 1. Çoğu boya dedigi kadar bakmiyor 2. Butun kizlar 1.80 ustu istiyor demek kadar sacma bir dusunce yok 3. Seni seven seviyor gayet

    • 7 8 saattir dışarıdaydım sevgilisi olan erkekler hep uzundu

    • Hepsini Göster