Kadın cinayetleri sizce neden var? Ben düşüncelerimi detaya yazıyorum bakalım ne diyeceksiniz?

1) Aldatma: Adam karısını başka adamla yakalıyor o an ki sinir şok ile cinnet geçirip karısını öldürüyor

2) Nafaka: Eski eşinin parası ile başka adam ile sevgili olan kadını gören adam gururuna yediremeyip öldürüyor

3) Tartışma: Kadın erkeğin gururunu kıracak küfür hakaretler ediyor erkek de fizik olarak üstün olduğu için şiddet gösteriyor öldürüyor.

Özet olarak hicbir erkek bir kadın tarafından küçük düşürülmek istemez ve kadınlar fizik olarak güçsüz oldukları için erkeğe atılan tekme yumruk belki öldürücü düzeyde olmaz ama kadına atılan tekme yumruk öldürücü düzeyde olabilir.

0 0

Bi’Bot Seçimi

Çok Süper Görüş
  • Bu cümleler nasıl bir vahşi insanın aklından çıktı böyle?

    Ee, ben senden güçlüyüm, ben sana şiddet gösterebilirim o halde? ne dersin?
    Nafaka kadına değil çocuğa veriliyor, bununla ilgili hukuki düzenlemeler, o kadın için ölüp ölüp evlenmek için dirilmeden önce düşünmesi gerekiyordu bir de çocuk peydahlamış.
    Hiçbir aldatma ölümü hak etmez. Sen çok mu namuslusun?

    • Ben gözlemlerime dayanarak erkekler neden hangi sebepler ile kadınları öldürüyor onları açıkladım

    • Bunlar doğru gerekçeler değil. Bu gerekçelerin benzeri Avrupa'da da var. Tek bir sebebi var. O da bu topraklara makus bir şey bu. 'Kendisini evrenin konumunda hissetmek' Çocuk daha küçücükken annesi tarafından 'yakışıklı oğlum', Babası tarafından, 'erkek değil mi yapar,' gibi psikolojik istismara kalıyor. O çocuğa küçükken 'göster oğlum amcalara pipini' diyen zihniyet Çocuk büyüyünce bunun ayıp olduğunu söylüyor. Bu annesi tarafından 'yakışıklı oğlum' diye yetiştirilen yakışıklı olmayan erkekler gerçeklerle yüzleşince eh, cahillik. Bu cinayetlerde bir tane yakışıklı erkek gördün mü cinayet işleyen? göremezsin.

    • Evet? Çoğu zaten mağaradan çıkmış gibi tipsiz öküz adamlar. Ama farkettiysen çoğu kadın da böyle adamlar ile birlikte

    • Hepsini Göster

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

0 1
  • Kadınların yaptıkları yanlış tercih yüzünden oluyor bunlar. Ha birde durduk yere cinayet işlenen de var orayı ayrı tutyorum.

Sen de görüşünü paylaşmak ister misin?