11 ay
Karşı cinsi en iyi anlattığını düşündüğünüz şiir ya da şarkı nedir? Tamamını veya sözlerinden bir kısmını bizimle paylaşır mısınız?
Ben kadınları en iyi anlatan şarkının Cee Lo Green'in "Forget You" şarkısı olduğunu; kadınları en iyi anlatan şiirin de Hüseyin Nihal Atsız'ın "Topal Asker" şiiri olduğunu düşünüyorum. Sizin tercihleriniz neler?
0 0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2 0Gold digger sevince ben
Yok yanlış anlaşılmasın. Gold digger denilen hanımefendiler bile beni sevmez. Ben sadece karşı cinsi tanırken bana kendileriyle konuşma fırsatı vermedikleri için yararlandığım eserleri belirttim. Tüm hanımefendilere idealindeki erkekle mutluluklar dilerim.
Sen de İdeal olsaydın ruh hastası olmak yerine
Ben kedileri sevmeyi, çiçekleri koklamayı, sade ve ucuz hobiler edinmeyi seviyorum. Hanımefendiler de sizin yaptığınız gibi beni ruh hastası olarak aşağılayıp görkemli ve gösterişli beyefendileri tercih ediyorlar. İnşallah herkes çok mutlu olur.
Acınası erkeği niye sevsinler senin daha kendine hayrın yok çiçek seviyormuş zavallı dunyayı toz pembe bir yer sandın herhalde
Ben çiçek ezenlerden değil, onları sevip sulayıp büyütüp koklayanlardan olmayı seçtim. Siz bunu acınası buluyorsanız, bu da sizin görüşünüzdür. Ben kendim olarak mutluyum. 😊
O zaman ağlama kızlar bana bakmıyor diye. Çok iyiysen cennete git dünyada seni ezerler
Ben Cennetlik miyim onu Allah bilir ama umutlarımla heryer bana Cennettir. Umuduma ortak olmak isteyen bir hanımefendi çıkarsa da başıma tac ederim. Umut hep vardır. 😊
Kadınları iyi anlayan erkekler kadınların çıldırdığı erkeklerdir git onlardan ders al biraz
O erkeklere de saygım sonsuz ama onlar uzun kaslı ve zengin oldukları için sevildiklerini söylüyorlar. Ben üçü de değilim. 😊 Ben sade bir hayat yaşıyorum. 😊
Atsızın sevmedigim tek şiiri topal asker butun kadınlar oyle değil
Görüşlerinize saygı duyuyorum.
ne var oyle mi
Bir kısmı öyledir bir kısmı da değildir belki de...
Suç sizde oyle olan kizlara bakmayın sizde
Yok kimse bana bakmıyor ben de kimseye bakmıyorum. Tğm hanımefendilere idealindeki kaslı uzun boylu zengin yakışıklı eşlerle sonsuz mutluluklar diliyorum.
Benim için bunlar onemli degil her insan aynı mı sen butun erkeklerin yaptığı hatalardan mı sorumlusun
Ben başkalarının yaptığı hatalardan ibret, yaptıkları doğrulardan ilham alırım. Saygıdeğer hanımefendilerin tiksindiği şair filozof ve dahilerden ilham, onların bayıldığı maço kabadayı ve katillerden de ibret aldım. Kimseyi üzmemek için yalnız kaldım.