Olamaz abi ne demek ya erkeklerin niyeti bellidir kac tane normal kiz arkadaslarimla neler neler yaptim tovbe tovbe
Aynı düşüncedeyiz. Sırf bu yüzden erkeklerle arkadaşlık kurmadım ve erkekli ortamlara girmedim özellikle. Çevrem senelerdir defalarca zorladı ve arkadaşlık kurmanın normal olduğunu ifade etti ama içimden gelmiyor. İleride görüşmeyeceğimin belli olduğu birisiyle neden geçici bir arkadaşlık kurayım? Mutlaka ya benim eşim ya da arkadaşımın partneri bu duruma karşı çıkacak ve görüşme sıklığı azalacak veya tamamen bitecek arkadaşlık. Dünya 'da yapılan bilimsel araştırmalara göre kadın ve erkeğin arkadaş kalabilme oranı %3 yani iki taraftan birisi Mutlaka günün sonunda niyetini bozuyor. Okul, iş vb. Nedenlerden dolayı o tarz ortamlarda etkileşim kurarsın seviyeli şekilde anlarım. Onun dışında ekstra samimiyete gerek yok. Sanırım çevremin en beğendiği ve en çok övdüğü özelliğim bu çünkü bana birçok kişi " üniversiteye gidip bozulmayan ve hâlâ bir erkekle bile görüşmeyen tek tanıdığımsın helal olsun" hatta duyduğuma göre bir kaç arkadaşım bazı ortamlarda beni örnek veriyormuş kişiliğimi ve duruşumu överek. Keşke öveceklerine icraate geçselerdi.
0 1 0 0
En İyi Kız Görüşü
Yarısı erkek olan bir dünyada, erkeklerle arkadaşlığı yasaklamak çok mantıksız. İş, okul, kurs, dernek ve girdiğimiz her sosyal alanda karşı cinsle arkadaşlıklar kuracağız. Kurmak da zorundayız.
0 0 0 0Oyle bir seyden bahsetmiyorum ya ona kimsenin lafi yok
E bu arkadaşlarla gidilip bir kahve de içilecek, etkinlik de yapılacak. Yani neyden bahsediyorsun ki?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3 4Kişi kendinden bilir işi diosun yani.
0 1 0 0Aynen oyle
Sen olesin die herkes öyle değil . benim çok sevdgm beraber büyüğüm erkek arkadaslarm var ve birbirimize bir yanlismz olmadı bu yasa geldk karışık arkadaş grubuyuz.
Ya seyda kimsenin kafasinin icini bilemezsin iste bir yesil isik yaksan neler olur kim bilir
Kızlık bozmadıysan sorun değil insan arkadaşına iyilik edebilir yani
0 1 0 0Bozdugum da oldu
Çok kardeşimsin o zaman
Olur
0 0 0 0Freud; "Bir erkeğin beklentisi yoksa kadınlarla arkadaş olmaz."
0 1 0 0Yuru be sigmund
Olmaz BİLADER olmaz
0 1 0 0Olmaz evet
Çok Süper Cevap