Kızlar ne kavga meraklisiymis arkadaş ama haklı olan bendim haksız yere kimseyle yapmam zaten. artik engel de atmıyor kiz. Öyle bir planım yoktu bana posta koymaya çalıştı diye yaptim
Tartışmaydi zaten az kalmıştı biribirimize girmeye
Kızlar ne kavga meraklisiymis arkadaş ama haklı olan bendim haksız yere kimseyle yapmam zaten. artik engel de atmıyor kiz. Öyle bir planım yoktu bana posta koymaya çalıştı diye yaptim
Tartışmaydi zaten az kalmıştı biribirimize girmeye
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1 0Biri benim yanımda kavga etse sorunlu diye kaçarım.
Kızlar genelde ruh hastası gibi davranışlar sergiler belli bir olgunluğa kadar bu tarz durumlar kadınlar açısından çekici bulunuyor
@Omamamiyyaa ağa yükseldik kızın gozunde kisacasi
Ama kızın yanında kavga etmek de hoş olmazdı
@Omamamiyyaa Herhangi bir yaşta neyin tehlikeli olduğunu ayırt edebiliyordum. Hayatınıza aldığınız insanlara dikkat edin derim.
Kötü olurdu
Sen kızsın ne anlasın sen adam bana posta koydu diyorum
Erkekligime ezeyim mi?
Horoz gibi dövüşün öyleyse. Benim böyle mantığa uymayan şeylerden anlamamam doğal. Karşındaki sıkıntılı bir tipse kaçarsın oradan. Ya çıkarıp vursa seni? Boncuklu tabanca gibi silah var herkeste. Insanlar izlerken iyi yapmış erkekliğini korumuş demez. Pisi pisine ölmüş derler.
Olsun ölsem de erkekligime laf gelmesin
Biri seni öldürse yanındaki sevgilini, annen ya da başka biri kim varsa onlara da zarar verirler. Mühim olan soğukkanlı olup kendini de yanındakileri de hasta insanlardan uzaklaştırmak olmalı. Böyle erkeklik ne işe yarar ki.
Duruma göre değişir herşeyi de büyüten bir değilim zaten
Kaç yaşındasınız bilmiyorum ama oldukça olgun fikirleriniz var tebrik ederim sizi
Tabi tabi saçma sapan konulardan kavga çıkarmak tabiki yanlış ama bir erkeğin ailesine karşı herhangi bir saldırı vs olursa erkek doğası gereği kavga eder. Bunu da normal karşılamak gerekiyor.
@Omamamiyyaa Doğa nasıl işler bilemem. Benim de abim falan var. Kavga etmesini asla istemem. Siz kendinize güveniyor olabilirsiniz ama yanınızdakiler öyle düşünmüyor. Insanlar kolay incinir. En ufak bir yeriniz yaralansa aileniz de üzülüp korkuyor. O sebeple mümkün olduğunca uzak durmak daha iyi. Kendinizi korumak için kavga edilir ama diğer türlüsünü pek gerekli bulmuyorum. Zaten kimin ne olduğu belli değil dışarıda. Herkes birbirini öldürüyor.
Kadınlar ve çocuklar kıymetlidir tarihin her döneminde erkekler, kadınları ve çocukları korumak için canlarını vermiştir. Bu ayrı bir mesele ama dediğinizde haklısınız en kötü barış bile savaştan iyidir.