Yeterince özgüvenliyim. Gelişmeyi kendime + değer katmayı seviyorum kendime. Bazen efendi gözükürüm masum duruyorsun dedikleri oluyor. Sert, ciddi, hakkını savunan, lafını esirgemeyen bir yapım var. Fiziksel olarak da fena değilim. Flört ve konuşmalar haricinde hiç ilişkim olmadı. Ne düşünüyorsunuz?
2 ay
Kızlar böyle erkeklere neden yakın ve samimi davranmazlar?
0 0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1 2Yani dışarıya karsı bu şekilde olmanı sorun etmezdim ama bana karşı erkeğimin böyle olmasını sorun ederdim. Mesela lafını esirgemeyen falan demişsin. Sürekli benimle laf dalaşı yapan ve nazlanmama izin vermeyecek birini istemezdim. Elbette hiç konuşmasın demiyorum ama bazen de alttan almalı ve biraz hanımcı olmalı. En azından ben öyle seviyorum.
o dışarıya karşı bir tavır aslında, tabii ilk başta herkes benim için dışarıda.
Beni isteyen bir erkek beni sıradan görmez algısındayım. O yüzden bana torpilli olmalı.
hahahah işte bende o şey çok yok. isterim ve belli ederim ama gereğinden fazla çabalamam, bir defada olursa olur yani.
Peşimden koşmuyorsa yunan heykeli de olsa red flag 😅 Ortalama biri olsun ama bana tutkun olsun 😅
neden koşayım mesela seni bu kadar eşsiz kılan ne
Onu essiz kılan ne de onu sectim mesela? Bu gozle bakacak olursak onda da bende de kusur bulunur. Ama benim erkegim olacaksa disariya kör olup da beni vip üyesi yapmali. Saat basi sevgili degistirecek bir kiz degilim. Istiyorsa gosterecek, tenezzul etmem diyorsa da yalandans seviyorum demeyecek.
hayır bir kız bana kapıyı açmıyorsa zorlamam. kendine saygısı olan hicbir erkegin de zorlamayacagını biliyorum. tabiki partnerine farklı davranırsın ama bunun da bir sınırı mesafesi olmalı. olay degis tokus degil
Konumuz taciz degil. Gercekten istenmiyorsan zaten git. Ben beni etkilemek icin ugrasmasindan ve emek harcamasindan bahsediyorum.
valla kadınlar bu konuda cok tuhaflar, ciddi anlamda istememek, istemem yan cebime koy yapmak, biraz naza çekmek falan filan bunların hepsini birbirine karıştırıyorlar. geçen şey gördüm erkeklere kötü davranmak gerekir gibi şeylere harbi inanıp uygulamaya çalışan kızları
Yok ben o algida degilim. Derdim erkek ezmek değil. Ama beni istiyorsa emek harcamali.
usta bende senin gibiyim. Senden tek eksiĝimi flörtüm olmaması. Neyse şunu farkettim y@vşak erkekler her zaman kazanıyor. sadece kızlar ne derse evet aynen okey demeni bekliyo bu kızlar
Tecrübelerim bu
"hakkını savunan" bundan dolayı,
kendi haklarından onlar için feragat etmen gerekiyor :D