4 ay
Nasıl açılacağım?
Bu konuda tecrübeli erkeklerden ve kadınlardan bu konuda yardım istiyorum. İkimizde birbirimizi seviyoruz, biliyoruz ama ikimizde ne kadar zorlasak da açıklamıyoruz. O da denedi, bende denedim. Sanki bir kısır döngünün içindeyim, neden söyleyemiyoruz. Ya geç kalırsam, aklımda bir sürü şey var. Düşüncelerinizi merak ediyorum, lütfen cevaplayın.
Güncellemeler:
0 0
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2 1Kendime şüphe duyuyorum, kafamda mı kuruyorum diye. Eğer kafam kurmuyorsam o da aynı şeyi düşünüyordur büyük ihtimalle.
Git konuş netleşsin rahatlarsın. Belirsizlik adamı yorar.
Haklısın abi, nereye kadar. Bu sefer açılacağım. İnşallah önceki deneyiminden korkmaz.
Doğru, evlerimize gitmeden açılacağım. Açılmazsam elime ne geçecek. Kaybetmeyi göze alacağım.
Abla senin işler nasıl? Biraz anlatsana.
kesinlikle hem o da kaybeder dediğin gibiyse…
Ben malım ablam benim işler çok sarpa sardı
Abla düşününce sanki bir bataklığın içine batıyorum, düşündükçe daha çok batıyorum. En iyisi açılmak, gönlünü ferah tutmak. Sen gönlünü ferah tut abla Allah muhakkak hayırlısını verir. Eğer olmuyorsa zorlama hayırlısı buymuş demek ki. Benim hayat felsefem bu ve hiç üzülmedim, istikrardayım. Sen gönlünü ferah tut ablam.
Ben reddettiğim bir erkekten hoşlanmaya başladım 2 sene sonra en olmaz dediğim insandı ama oldu beni seven bana değer veren bir sürü insan elde edebilirim ama aklım onda açılsam ne der bilmiyorum açılmak mantıklı mı onu da bilmiyorum kafam çok karışık sanırım hiçbşr şey yapmayacağım ve bu böyle sonsuza dek kapanacak ne yapmalıyım bşr erkek bu durumda ne düşünür bunu bilemiyorum
Abla seni hala sevdiğini düşünüyorsan açıl, sevmediğini düşünüyorsan biraz daha ilişkini geliştir öyle açıl abla. Başka seçenek yok gibi, en azından olayda sadece ikiniz varsa.
Bilmiyorum ne hissettiğini pek
Abla işte senin biraz daha onla takılman lazım ki hissettiklerini biraz daha kestirebilesin. Zorunda kalmadıkça sakın arkadaşız deme. Ona yakın dur, sana olan eski ilgisini yeniden kazanmaya çalış. İlgi kazanıp açılacaksın abla. (Mantık muhakeme, çok tecrübem yok. Sen kendine göre uyarlayabilirsin.)
Onu planlıyorum. İçimden geldiğince açılacağım. Planlı ama kendimce. Allah mesut etsin sizi inşallah, nazarlardan saklasın. Benim de başıma inşallah.
Çok teşekkür ederim amin. İnşallah senin de her şey istediğin gibi, gönlünce olur.