Zengin olduktan sonra?

herkes olmak istiyor, ama kimse sonrasını düşünmüyor. Ben şahsen zengin olsam gerçek aşk bulamam diye korkarım. Sen?
0 0

Bi’Bot Seçimi

Çok Süper Görüş
  • Aşk diye bir şey yok, sana 36 yıllık yaşam tecrübeme dayanarak söylüyorum. Secimler senin elinde, haz ve acı vardır yaşamda, aşk, seks, yemek, su içmek, gezmek, merak etmek, özlem duymak, iç geçirmek vs hepsi hazdan gelir. Aşk acısı, açlık, cinsel yoksunluk, susamak, sevdiğin bir kişiyi ya da eşyayı kaybetmek, istediklerini elde edememek gibi şeylerde acıdır. Para ve zenginlik ise günümüzde gücün en büyük gerekliliğidir. Hazlarını zenginlik ve para ile giderirsin, nasıl ki satrançta güzel kombinezonlar konumsal üstünlüklerden geliyorsa, aşk ve diğer tüm hazlarda parasal üstünlüklerden gelir. Zenginsen en güzel kızla çıkarsın, sıkılınca bırakır yenisini bulursun, evli isen kavgasız gürültüsüz boşanır yine yenisini bulursun, çocukların bile etkilenmez bu ayrılıktan, parasızsan zor bela normal bir kız bulursun, ayrilirsan yenisini bulup bulamayacağın şüpheli, evli olursan kavgalı gürültülü bir ayrılık, gelirine göre ağır nafaka, çocuğunu görememe vs vs fazla uzun oldu ama durum kısaca bu.

En İyi Kız Görüşü

  • Zenginim ve bulamıyorum konuşmaya cekiniyorlar hep

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2 4
  • ben her istediğimi yapardım

  • Seni fakir ve sünepe halinle kabul eden gerçek aşkı bulduktan sonra zengin olduysan, başka düşünecek konu kalmıyor mu zannediyorsun?

    • Öyle bişey mi iddia ettim?

    • Sonrasını kimse düşünmüyor iddiasında bulununca, bunu da dahil etmiş bulundun

    • Yani ya anlayamadım, ya doğru ifade etmemişim, ya sen anlamadın... ilk iki ihtimallerdendir mutlaka, çünkü ana dil türkce değil. Baksana herkes saldırmış görüşlerde

    • Hepsini Göster
  • Niye mal mısın gardaş

    • Bi zaman süre doyarsın

  • Ben zengin olsam parayı nereye harcayacağın diye strese girerim

  • Param olsunda aşk önemli değil,😂

  • fakirlerede gerçek aşk mı var sanıyorsun skxnsk

    • havuzlu villana aşık olursun bir sürü kızlar olur işte ne istiyorsun daha belanı mı

    • Herkes farkında olduğu için, cevap yazmicam