Askerlikle İlgili Bi'Bilen varsa bakabilir mi?

Ya şimdi ben 20 yaşına kasımda girdim. Üniversite öğrencisi olduğum için ertelenmişti ama ben kaydımı sildirdim çünkü okumak istemiyodum. Şimdi hâlâ e devlette erteleme devam ediyo diyo iptal etmek için başvuru yapmaya şubeye git falan diyo benim şimdi neler yapmam lazım gidip gelmiş birileri varsa yardımcı olabilirmisiniz birçok soru sormam gerek.
0 0

En İyi Erkek Görüşü

  • Süre bitince zaten çağıracaklar kardeşim. ama bi aksilik olduğunu düşünüyorsan garanti etmek için git sor kaçağa düşme, aksi halde süre bitmeden kendinde tecili bozabilirsin.

    • Yani şehrimdeki şubeye gidip üniversite kaydımı sildiğimi tecili bozmak istediğimi söylicem

    • Şehrine gitmene gerek yoktur her ildeki şubeden olur. Askere gitmek istiyorsan tecili bozdurmak istediğini söylersin, gitmek istemiyorsan eğer, süre bitimine 1-2 ay kala şubeye gider mazeret ile tecili uzatmak istiyorum dersin sana tanınan ekstra süre ile uzatırlar.

    • Anladım çok teşekkür ederim 🙏🙏

    • Hepsini Göster

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1 5
  • Şubeye gidip kaldıracaksın

  • mevzuatlar sürekli değişiyor. bence buradan gelecek bilgilere göre değil de kendin şubeye gidip direkt bilgi al. yoksa bir bakmışsın inzibat gelmiş kapına seni götürüyor :) işini şansa bırakma.

  • Şubeye gidip başvurunu yapabilirsin

  • Askerlik şubesine gidip tecil ettirmek istiyorsan tecil ettirebilirsin

    • Askere gitmem gerekiyo güzel bi iş buldum onun için yani kendi mesleğimi yapıcam işverenin isteği bu.

    • Subeye git askerlik için iki aya gidersin

    • Celp alım için Şubat şeyi kaçırmışım anlaşılan Mayıs'ta gidicem tecil bozulursa.

  • Tecili bozarsan muayne olduktan 3 gun sonra alirlar askere

  • Hayır hala tecil devam ediyor. Ama resmi işleminde askere alım işlemi olur.