2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

Arkadaşlar kitap satın almak istiyorum ama ne kadar indirim deseler de düzgün bir indirim yok gibi. Kullandığınız en iyi ve en ucuz kitap sitesi hangisi? Öneri verebilir misiniz?
1 0

Çok Süper Cevap

  • Günümüzde internet üzerinden alışveriş çok yaygınlaştı. Aradığınız bütün ürünleri internet üzerinden satın alabiliyorsunuz. Kitaplar da internet üzerinden alınabilecek ürünlerden. Artık sahafları veya mağazaları gezmenize gerek yok. Güvenilir kitap satış sitelerinden kitap alıp okuyabilirsiniz. Ancak güvenilir site bulmak biraz zor olabiliyor. Aşağıda önerdiğim en iyi kitap sitelerini kullanarak istediğiniz kitaba ulaşabilirsiniz.

    En İyi Kitap Sitesi Hangisi?

    1- Kitapyurdu Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    En çok tercih edilen yani insanlar tarafından en iyi kitap sitesi olarak görülen Kitapyurdu. com, 1985 yılında hizmet vermeye başlamıştır. Güvenilir alışveriş imkanı ve birçok kitabın satışının olması nedeniyle insanlar tarafından çok fazla tercih edilmektedir. Bir diğer iyi özelliği ise yaptığı indirimlerdir. Ayın yazarlarının kitaplarına düzenli olarak indirim yapan site, satışlarını bu şekilde arttırmayı başarmıştır.

    2- Kitapseç Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    Kitapsec. com en iyi kitap sitelerinin başında gelen sitelerinden bir tanesidir. Uygun fiyatlı satışları ve sitenin kullanım kolaylığı müşteriler tarafından fazlasıyla beğenilmektedir. Sitede yayınevi, yazar ve kategori olarak 3 farklı filtreleme yapabiliyorsunuz. Genelde KPSS, YDS ve diğer sınavların test kitapları için tercih ediliyor.

    3- Idefix Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    Türkiye’nin en büyük online kitapevi olma özelliğine sahip olan İdefix. com, 20 yılı aşkın süredir sitesi üzerinden kitap ve kırtasiye ürünlerinin satışlarını gerçekleştiriyor. Uzun yıllardır düzenlediği sanal kitap fuarları ile müşterisine uygun fiyata kitap alma imkanı veriyor. Ayrıca haftanın ve ayın yayınevini paylaşarak indirimli kitap satışı yapıyor.

    4- D&R Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    Türkiye’nin en çok tercih edilen kitap satış mağazalarından bir tanesi de Turkuaz A. Ş’ye ait olan D&R mağazalarıdır. 1997 yılında kurulan ve birçok ilimizde mağazası olan D&R, internet üzerinden de satış yapmaktadır. Neredeyse her türden kitabı bulabileceğiniz bu site, kitap dışında hediyelik eşya ve teknolojik ürünler gibi birçok yan ürün de satıyor.

    5- BKM Kitap Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    En iyi kitap satış siteleri arasında yer alan BKMkitap. com, web sayfası üzerinden milyonlarca kitabın satışını yapmaktadır. Her kategoriden kitap bulabileceğiniz site, genel olarak kitapları uygun fiyattan satmaktadır. Uygun fiyatla satılan bu ürünleri, sitenin düzenlediği festival ve kampanyalarla çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz. Kolay arayüzü ve bol kitap çeşitliliği bulunan siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.

    6- Pandora Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    En güvenilir kitap sitelerinde bir diğer önerim Pandora kitap sitesi. 1991 yılında kitap satışına başlayan mağaza, ilerleyen yıllarda online kitap satışına başlamıştır. Binlerce kitabı kitapseverler ile buluşturan site, günün fırsatları ile %35-%40 indirimler yapmaktadır. Aradığınız kitabı çok daha uygun fiyata satın alabilirsiniz.

    7- Babil Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    Diğer önerdiğim sitelere göre kitap çeşitliliği az olsa da uygun fiyatlara kitap bulabiliyorsunuz. 2013 yılında hizmet vermeye başlayan Babil. com, her geçen gün büyümeye ve kütüphanesine yeni kitaplar eklemeye devam ediyor. Kolay bir arayüze sahip olan site; yeniler, çok satanlar gibi kategorilere sahip. Bu kategorilerden okuyacak yeni kitaplar bulabilirsiniz.

    8- Prefix Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    İçerisinde yüzbinlerce kitap bulunduran Prefix, kitap alışverişi yapabileceğiniz başka bir kitap satış sitesidir. Şu an stoklarında 211.623 farklı çeşit bulunmaktadır. Çocuk kitabından akademik kitaplara kadar birçok kitap türünü burada bulabilirsiniz. Prefix, kitap satışının dışında müzik, film, kırtasiye ürünleri de satmaktadır. Genelde toptancıların ve kitabevlerinin kullandığı bir site olduğunu da belirtelim.

    9- Nadirkitap Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    2006 yılından bu yana internet üzerinden kitap satışı yapan Nadirkitap, günümüzde güvenilir satışlarına devam ediyor. Bünyesinde bulunan binlerce kitabı uygun fiyata satın alabilirsiniz. Sınav ve Ders kitapları da dahil olmak üzere birçok kategoriden kitap bulunduruyor. Her gün kitap satıcıları ve sahaflar, yeni kitapları siteye ekliyorlar.

    10- Ucuzkitapal Ucuz Kitap Sitesi

    2021'in En İyi ve En Ucuz Kitap Siteleri Hangileri?

    14 yıldır kitap satışı yapan ucuzkitapal. com, adından da belli olacağı gibi uygun fiyatlara satış yapan bir kitap sitesidir. Ders ve test kitapları ile öne çıkan site, roman ve diğer türde kitapların da satışını gerçekleştirmektedir. Özellikle “Kitap Seç Al 1 TL” bölümü oldukça ilgi çekici, bu bölümde her kategoriden kitap bulabiliyorsunuz.

En İyi Kız Görüşü

  • Merhaba,

    Ucuzluk acısından BKM kitap ve kitap sepeti uygulamalarını tavsiye ediyorum.

    Ama BKM kitabin anlaşmalı kargosu PTT kargo ve geç teslimat yapıyor şehrime geldiği halde teslimata 1 hafta sonra çıkarmislardi üstelik müşteri hizmetlerini de arıyorum açmıyorlar 🤦‍♀️

    Bu yüzden aceleniz yoksa kitap sepetini tavsiye ediyorum.

    Keyifli okumalar iyi günler

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

6 2
  • Kanki sahaflarda tonla kitap var ucuza alirsin takas ta var

  • Bkm olabilir. Kitapseç normal okuma kitapları açısından genelde daha pahalıdır. Karşılaştırıp almakta fayda var.

  • Benim bir önerim olacak 1 kitap fuarları (avm) açılışları takip 2. Kullanılmış ikinci el kitaplar.

  • Bkm kitap

  • Kitapsepeti

  • Amazon'u tavsiye ederim. Hem uygun fiyatlı hem hızlı hem de güvenilir.

  • Bkm.

  • Kitap almak mı