Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi
Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi
İddia ediyorum, sevgiliyle izlenebilecek en güzel aşk filmi Aşk ve Gurur kesinlikle! ❤️ Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi sizce hangileri? Listelerinizi görelim gençler.
12 10

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

61 52
  • aşk ve gurur
    umut ışığım
    zamanda aşk
    not defteri
    aşkın gücü
    son şarkı
    yeni evli
    aşk ve para
    aşk yemini
    gerçek öpücük

  • İncir Reçeli.

  • Aşkı aşık olana sor, geceyi yalnıza sor 🚬

    • İncir Reçeli
    • Issız Adam
  • One day , büyüleyici çift, not defteri , pretty woman

  • Little Fish
    Perfect Sense
    Winter Tale
    The Time Traveler's Wife
    Pride and Prejudice
    One Day
    Last Letter your Lover
    Testament of youth
    The Map of tiny perfect Things
    La La land

  • Grinin elli tonu ve bir film daha izlemiştim ismini hatırlamıyorum ama konusu zorla kendini aşık ettirmeye çalışan zengin bir adam ve filmin sonunda gerçekten de aşık oluyordu

  • sevgiliyle izlenecek en iyi aşk filmleri listem benim bu 🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥🔥❤❤❤
    Büyük Hata - Chloe
    buyuk umidler
    CAM -kamera
    Carol 2015
    cazibe-original sin 2001
    CEZA
    Cherrynin Hikayesi (About Cherry)
    ESAS INISTING
    Güzelliğin Hanedanlığı - An Eye for Beauty t
    IDEAL HISS
    İtaatsizlik - Disobedience 2017
    jailbait filim
    K-11
    beyaz kiz
    kas ki
    kaset isi
    klip film
    konuk evi
    iyi seyirler🌷🌹❤⚘🌹💮🌹🌸⚘🌼🌹🌼🌹🌼🌼🌹🌼🌹🌼🌹🌹🌼

    • bide bunlar Mahremiyet.200 1MAVI EN SICAK RENK MEMENTO AKIL DEFTERI MENI SEVE SEVE OLDUR neon flesh Nymphomaniac- Vol. 2 Nymphomaniac- Vol. I PislikPIYANO OYRETMENI QEDDAR OYUNLAR sanal hayatlar sarsinti kino seks and city tulpa Vücut izle filim welcom to new york x oyun Yanlış Kapı (Knock Knock)

  • İncir receli 1 ve 2 sadece sen ❤️ aklıma bunlar geldi şimdi

  • Sevgiliyle İzlenecek 10 Film

    Şimdi herkes burada farklı önerilerde bulunacak sevdiği filmleri yazacaktır ama benim önerilerim biraz daha farklı sevgiliye dolaylı olarak bilinç altına mesajlar verecek cinsten filmler olacak yani anlatmaya çekindiğiniz ya da anlatmayı beceremediğiniz ya da bir türlü anlamayan bir sevgiliniz varsa ona bir şeyleri anlatacak ve yanında siz olduğunuz için yani iletişim sahasında siz olduğunuz için aldığı mesajı ilk olarak sizinle ilişkilendireceği bazı filmler önereceğim. Zaten bu filmlerin bazılarını daha önce sitede paylaşmıştım... Hadi bakalım başlayalım

    10-) The entrapment - Kurda Tuzak

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    Rahmetli Sean Connery ve güzeller güzeli Zeta-jones den 1999 yapımı muhteşem bir duygusal aksiyon. Sevgilinize eğer erkekseniz ben böyle zeki ve aksiyon eraklısın bir kadın sevgili istiyorum çünkü ben bu kadar zekiyim mesajı verebilir, eğer kadınsanız ben böyle zeki adam isterim mesajı verebilirsiniz. Film başından sonuna kadar zeka üzerine kurgulanmış muhteşem bir aksiyon ve duygusallık içeren bir film izlemeyen kayıpta derim.
    Duygusal ve Ödüllü Bir Aksiyon Filmi: Entrapment

    https://www.youtube.com/embed/2QVLc0Qfb5Y

    9- Öldüren Cazibe

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    Yine zeta-jones den bu defa partneri Guy Pearce olan bir film.
    Yıl 1926. Harry Houdini (Pearce) ölüme meydan okuyan gösteriler yapan dünyaca ün yapmış bir performans sanatçısıdır. Ancak 13 sene önce annesini kaybetmiştir. Tek pişmanlığı ise ölürken annesinin yanında bulunamaması ve son sözlerini duyamamış olmasıdır. Bu pişmanlık nedeniyle, annesinin ruhu ile iletişim kurabilen kişiye 10.000 $ vermeyi teklif eder.
    Mary McGregor (Zeta-Jones), Benji adlı kızı ile Edinburg’da yaşayan fakir ve eğitimsiz ancak psişik güçlere sahip çok güzel ve alımlı bir kadındır. Ve parayı duyunca Kızı Benji, kimseye farkettirmeden insanlar hakkında gizli bilgiler toplar ve Mary’de bu bilgileri psişik güçlerinden kaynaklanan bir yetenekmişçesine insanları kendi büyüsüne ikna etmek için kullanır. Daha sonra sıra Houdin’i tavlamaya gelecektir Ancak hiç de kolay olmayacaktır. Bu filmde sevginin gerçekliği ile dolandırıcılığı arasında inanılmaz bir subliminal yatmaktadır.

    https://www.youtube.com/embed/vD4qKs79eF4

    8- Kasımda Aşk Başkadır

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    Charlize Theron ve Keanu Reeves gibi iki muhteşem oyunucu dan muhteşem bir performans.

    Nelson işkolik bir adam. Bir gün ehliyet almak üzere girdiği bir sınavda Sara isimli deli-dolu bir kızla tanışır. Sara, Nelson'dan en azından bir ay boyunca onunla yaşamasını ister. Nelson, teklifi kabul eder. Kısa sürede aynı eve taşınan iki insan, yine kısa sürede birbirlerine aşık olur Sara, hayatında ilk kez birisine aşık olmuştur. Nelson'ın bilmediği ise aşık olduğu Sara'nın ölümcül bir hastalığının olduğudur.
    Bu film size sevgilinizin her durumda yanınızda olması hatta ölüm de bile sizinle olması gibi bir subliminal mesaj vermektedir bu filmi beraber izlemek ilişkinizin süresini olumlu etkileyecektir.

    https://www.youtube.com/embed/SVyFpF2hwxc

    7-Sanam Teri Kasam

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    Hint filmleri sevenler bu filmi mutlaka izlemiş ve büyük olasılıkla ağlamışlardır. Ben hayatta ağlamam diyen adamın bile boğazına bir düğüm bırakan bir senaryo. Kendisini çirkin ve beğenilmez bulan bir kızla hapisten çıkmış ailesinden uzak bir gencin hikayesi. Bu film hakkında hiç spoiler vermeyeceğim çünkü izledikten sonra sevilinizle aranızdaki bağ kuvvetlenecek hatta birbirinize sarılıp ağlayacaksınız en azından izleyen kadın sarılıp ağlayacak birisini arayacaktır. Film esasında eğlenceli ve komedi içerikli olsada sonuc dramatik olacaktır.

    https://www.youtube.com/embed/1IpBoMWRjm8

    6- The Others

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    Daha önce sitede paylaştığım filmlerden birisi The others -Diğerleri Nicole Kidman ın zirve performansı... Film korku filmi değil ama korku filmi diye yapılan filmlerden cok daha kaliteli tatlı ve dozunda bir korku hissi uyandırıyor ama asla korkutmuyor soluksuz izleyeceğiniz filmde çocuklarını korumaya çalışan dindar bir anne rolündeki Nicol Kidman var ve herşeye yeter. Eğer sevgilinizin istemsizce size sarılmasını istiyor ve sizin için beklemesi gerektiğine inansın istiyorsanız bu film sizin için yeterli subliminal mesajı içeriyor.
    Olağanüstü Bir Senaryo: The Others Filminin Konusu Nedir?

    https://www.youtube.com/embed/C7pKqaPtMiA

    Listemizi yarılamışken şöyle bir nefeslenelim değil mi ben bir çay içeyim :)

    5-Ratatuy

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    6. sıramızda bir animasyon var (10 dan geriye geliyoruz)
    Bu filmi sevgilinize kocanıza babanıza ve hatta karınıza kızınıza oğlunuza izletin. Özellikle yemek yapmaya üşenen sevgiliye verilebilecek en güzel subliminal mesaj.
    Filmin Sloganı "Herkes Yemek Yapabilir" Bu filmi izledikten sonra sevgiliniz istemsizce sizin için yemek yapmaya çalışacaktır emin olabilirsiniz özellikle aç karna izlemenizi öneriyorum hadi iyisiniz yemeği yine beleşe getireceksiniz. Eğlenceli olduğu kadarda ateşleyici bir animasyon.
    Yemek Yapmayı Sevdiren Animasyon: Ratatouille

    https://www.youtube.com/embed/Ro8g2fA7gJk

    4- Peekay - P. K

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    Sevgilisini arayan kadınla Tanrı yı arayan bir adam karşılaşırsa ne olur. Bir çoğumuzun bildiği bu film Amir Khan ın en iyi filmlerinden birisi. Şiimdi bazıları sevgili ile izlenecek film bu mu diye düşünebilir fakat başta da belirttiğim gibi bu filmlerde bazı mesajlar gizli o mesajları izlerken beyin alıyor siz sadece vermek istediğiniz mesajı vermiş olmanın mutlulugunu alın. Bu film özellikle kadınlara izletilmesi gereken bir film. Yani sevdiğini arayan aşkından vazgecmeyen kadın profili ;)

    https://www.youtube.com/embed/SOXWc32k4zA

    3-Jab Tak Hai Jaan

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    8. sıraya yine bir hint filmi geldi. Bir Shahrukh-khan filmi eğlenceyi romantizmi aksiyonu bir arada izlemek isteyenler için erkekler için aksiyon ve kahramanlık kızlar için drama sevgililer için duygusallık bir arada. Bu filmde her iki taraf içinde karşıya anlatmak isteyeceği güzel duyguları ve beklentileri film yolu ile aktarma şansı olacak. Samar Anand (Shah Rukh Khan) Hint Ordusunda görevli, korkusuz cesur bir askerdir. Bir gün sonra Akira Rai (Anushka Sharma)'yı boğulmaktan kurtarır ve ona ceketini verir. Ceketin cebinden cıkan notları okuyan Akira için yeni bir hikaye başlamıştır Keyifli seyirler.

    https://www.youtube.com/embed/v0UXgoJ9Shg

    2-Kiracı

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    Listemizdeki terk Türk filmi Rahmetli Kemal Sunal ın Kiracı isimli filmi. Bu filmi izlemeyen kalmadı belki ama bu filmi anlam derinliğine inerek sevgilinizle özellikle ciddi olan sevgilinizle izleyin ve film sonunda dönüp ona sorun böyle bir durum olsada benimle yürür müsün?
    Filmdeki sosyal eleştrilerin bugun bile tazeliğini korudugu düşünüldüğünde hiçte yersiz bir soru sormuş olmazsınız.

    1-Cindirella Man

    Aşk filmleri! Sevgiliyle izleyebileceğiniz en güzel 10 aşk filmi hangileri?

    Gerçek bir hikayeden uyarlanan muhteşem bir senaryo. Bir erkek nasıl sever bir kadın zor günde nasıl durur bir erkek iyi günde ve kötü günde nasıl sever. Bir baba sevdikleri için ne kadar fedakarlık yapabilir tamamen yaşanmış bu hikakeyi sevgiliniz ya da eşinizle mutlaka izleyin her iki taraf içinde çıkartılması gereken derslerle dolu dram-aksiyon dolu yaşanmış bir hikaye. Daha önce paylaşmıştım oradan okuyabilirsiniz.

    Muhteşem Bir Filmin Anatomisi: Cindirella Men

    https://www.youtube.com/embed/DlbHzcH4VJY

    Biraz uzunca oldu ama Anlatmak istediklerimi ancak anlatabildim yani sevgili ile izlenecek film deyince hemen akıllara gelen filmler vardır not defteri falan gibi ama siz sıradan olmayın klişe olmayın farklı olun.
    Ona izlettiğiniz filmle mesajlar verin.
    İlişkinizi daha uzun ömürlü olması heyecanını, neşesini, saygısını, sevgisini, aksiyonunu yitirmemesi için ihtiyacınız olan tüm mesajları bu listede sizler için topladım. Eğer hayata ve ilişkinize ciddi bakıyor ve düşünüyorsanız bu yolda ihtiyacınız olacak gerekli iletişim kaynağı burada sizleri bekliyor...
    Özellikle 10-7-5 ve 1 hanımlara şiddetli tavsiyemdir
    erkeklere ise tüm liste şiddetli tavsiyemdir.
    Bu lisedeki filmlere aşk filmi değil diyen gelsin beni bulsun hepsinin aşk filmi olduğunu ispat ederim.
    #iyiseyirler
    #biradetmehmet
    #sevgiliyefilm

  • Çin işkencesi kanks 2005 kerim filimi ama çok güzel hava, da kara, da çatak, da batak, da her zaman ve herde fark etmiyor onlar için😅😂

  • Leyla menun mem u zin

  • not seni seviyorum güzeldi mesela..

  • Grinin Elli Tonu

  • Önce bir sevgiliye ihtiyacım var. Sonrasında film işi kolay, o bende 😉

    • Sanırımmb ni eksilmeyen pembeli kişi film işi bende derken n, onunla film çekeriz gibi çirkin bir ifade içerdğüni düşünmüş. Yazarken hiçte öyle bir niyetim yoktu açıkçası.

  • Aşk filmi sevmem nefret ederim yanlız Aşk ve Gurur efsane

  • Aşk ve gurur nedir arkadaş

  • su ve ateş

  • 🤣sevgili olsa izliycez de bizi seven yok

  • 1. The notebook
    2. Big fish
    3. Benjamin buttonun tuhaf hikayesi
    4. Me before you
    5. Amelie
    6. Titanic
    7. Issız adam
    8. Aşk tesadüfleri sever
    9. Ekşi elmalar
    10. About time

    Ve bonus en sevdiğim dizi;11.22.63 bilim kurgu dizisi olarak geçse de ben aşk kategorisinde de izlenebileceğini düşünüyorum.

  • Daha Fazla (53)