Başarılı zayıflama hikayeleri, gerçek kilo verme yöntemleri nelerdir?

Selam arkadaşlar. Aranızda başarılı zayıflama hikayesi olan var mı? Motivasyona ihtiyacım var tabi bir zayıflama yöntemlerine ... Gerçek Kilo Verme Öyküleri ve Yöntemleri örnekleri verir misiniz?
21 11

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

120 123
  • kalori hesabı yapıcaksın matematik yalan söylemez aldıgından çok yakıcaksın yavaş yavaş zayıflarsın

  • Sabah aç karnına 1 çay fincani (büyük) içine 1 tatlı kaşığı Türk kahvesi ve 1 çay kaşığı kakao ve bir tutam tarçın koyup içiyoruz baya etkisini görmüştüm ben tavsiyemdir.

  • Şimdi buna tıklıyorsun Google görseller etli pide burada gördüğün her şeyi tüketiyorsun ben denedim işe yarıyor zayıflıyorsun. :D Senin sağlam bir programa ihtiyacın var burayı iyi oku program hazırla buraya göre link ve yaptığın programa uymak için elinden geleni yap kararlı ol. Buradaki bilgileri iyice öğrendikten sonra kola verdikten sonra yine istediğin şeyleri yiyeceksin ama az yiyeceksin.

  • Ben 94 kilodan 73 e inmiştim. İlk olarak beslenme alışkanlığımı değiştirmiştim. Mesela şekerli yiyecekler yiyordum, şeker ihtiyacımı meyvelerden almaya başladım. Bir kaç az kalorili gıdayı açken kendimi tutmak için yiyordum. Pek kilo aldırmayan tok tutan bir yiyecek Uno Denge çubuk kraker ve yoğurt yerdim. Ekmek yemeyi bıraktım, yemeklere hafif acı , baharatlar katardım, metabolizmamı hızlandırsın diye. Yemekten önce iki bardak su içerdim yine metabolizma hızlansın diye. Arkadaşımla spor salonuna gidiyorduk. İlk başta kardiyo ağırlıklı çalışmalar yapıyorduk sonra ikinci bir motivasyon olrak kas geliştirmeye başladık. Benim kilo vermem bu yüzden oldu. Arkadaşım benim kadar kilo veremedi çünkü beslenmeye dikkat etmedi. Benim zayıflama hikayem böyle.

  • Saglam bir dert ac kendine kisa surede zayifla benim ciddi iliskim bitti yaklasik 1 haftada 7 kilo verdim

  • Her şeyin kalorisine bakarak tüketmek çok saçma ve yorucu denendi. Güzel bir diyet planı hazırlayın bunun için yardım alın. Öyle beş on kilo verdim diye kendini diyetisyen sanan influencerlardan değil! Burası önemli çünkü herkesin vücut gereksinimleri, tüketmesi gerekenler, varsa sağlık sorunları farklıdır. Gidin bir endokrine ölçtürün kanınızı şununuzu bununuzu sonra hop diyetisyene. Öyle çok paralar harcamanıza gerek yok kilonuzu kontrollü verin sizin için kalıcı olsun. İşte genel bilindik bir gerçek ise detoks suları, bol bol su, yeşil çay, hibuskus bunlar en çok yardımcı olan detaylar. Mümkün olduğunca metebolizma çalıştıracak yiyeceklerden yeterli miktarda tüketin. Kabak çorbaları deneyin, aralıklı oruç yapın, protein tüketin. Spor ve egzersizle destekleyin. Zaten hızlı bir şekilde gider sonra duraklar, duraklamalarda oralıklı oruç farklı kürler denemenizi tavsiye ederim. Ayrıca haftada bir kere kendinizi şımartın (bokunu çıkarmadan), bir kase tatlı gibi. Kuruyemişler deneyin, tahıllı ya da buğday ekmeği yiyin kepek ekmeği kansızlık yapıyormuş. Bu tavsiyeler denendi güzel sonuç verdi ama mutlaka bir beslenme uzmanı iler görüşün...

  • Merhaba,

    Öncelikle inanmak gerek. Inanmadan başarmak imkansız. Daha sonra spor ve diyet programları oluşturup bu programlar doğrultusunda kararlı bir şekilde kilo vermeye devam edilmeli.

    Her gün düzenli olarak tartılmak sizi motive edecektir.

  • Yiyip yiyip kilo almıyorum formül bu teşekkür ederim evren

  • Hissetmek.3 ay sonra çok önemli bir sınavın var mesela her şeyini vererek çalışıyorsun bırakmıyorsun ne olursa olsun. Ama unutmayın Sağlık , sınavdan daha önemli bunun için zâman değil her an uygulamaya geçerek azimle seninle olacak bir enerjiyi hicbir zaman unutma. Yavas yavaş bir anda tatlı ve unu kesme kendinden. sınava çalışırken pazar günleri gezme molası gibi düşün ve bir baktın ki zayıfladın.. Sabah kesinlikle ılık su iç.💞

    • Onu yaptım bunu yap demiyorum gerekli motivasyon ve kararlılık seni doğru yola ulaştırır.

  • Başarılı bir zayıflama için boğazını terbiye edeceksin akşam saat 19 00 dan sonra yemek yemeyeceksin. kilo aldıran nesneleri en aza indireceksin Sağlıklı olarak zayıflamaya devam edeceksen sabah kahvaltısının ALTIN öğlen yemeğinin gümüş olduğunu bilerek besleneceksin.

  • Kendime asla şart koymadım veya kendimde kısıtlandırma yapmadım herşeyin en fitini yedim örneğin poğaça yulafla yaptım, pestil sadece hurma fındık ile daha güzel oldu... her sabah yeşil çay yulaf lapasında tiksinirken şimdi ise canım çekiyor vazgeçmeyin.. kendinizi hangi bedende iyi hissediyorsanız öyle olun.

  • Hiç öyle bir sorunum olmadı her zaman giyim öküz gibi yerim ama almam cunku hareket ediyom sürekli

  • ne tavsiyesi olum asıl kilo alma için tavsiye verin bana

  • evet kilo vermek cok kolay bir konudur sabir ve devamlilik ister, sadece kotu yemek aliskanlilarini birakip rutinle kardiyo yaparsan istedigin sonucu elde edersin, ne kadar sert yaptigina gore degisir zaman araligi

  • 57 kiloydum 6 ayda 50 kilo oldum. Düşük kiloda kilo vermek epey zordur bir de benim gibi kolay kilo veremeyen biri için çok zor oldu ama doğru yolu izlemek önemli. Yürüyüş, spor, sağlıklı beslenmek ve en önemlisi psikolojik baskı hissetmeden yani kendimi kısıtlamayacaksın 15 günde bir yaptığın cheat day vücudunu şaşırtır, metabolizmanı hızlandırır, hormonlarını çalıştırır ve psikolojik tatmin sağlar. Sonra ki günlerde de sevdiğin yiyeceklerin sağlıklısını yapmak -günümüzde birçoğunun sağlıklısına ulaşabiliyoruz- iyi hissettirir. Spor olarak aç karnına 1 saar kardiyo ile birkaç direnç antremanı ve 10 bin adım yürüyüş yapıyorum. Porsiyon kontrolünde makarna da pasta da yiyorum sonraki öğünlerde dengeliyorum ama sık yapmıyorum tabiki. Onun dışında haftada dört gün günde bir tatlı kaşığı yeşil çay tüketiyorum. Öğünlerimi protein ve sağlıklı yağ oluşturuyor karbonhidratı olabildiğince az tüketmeye çalışıyorum.

  • Karatay diyeti uygula bacım.Ben uyguluyorum ne sıkıyor ne yoruyor.

    Kitabı 12 tl civarıydı al oku düzgünce sonra gör değişimi.

    Öyle yok kibrit kutusu kadar yok şu kadar falan uydurma şeyler yok. Annemde yarı uyguladı yarım kilo verdi 1 haftada ben 1,5 kilo verdim :D

    Sadece bu kitabı al oku herkesin g*tünden uydurduğu şeyleri yapma.Karatay a ne kadar dua etsem azdır :D

    Lisedeyken dobiydim 85 kilo falandım şimdi 69,5 :D

  • Kiloluysanız ve iştahınız varsa ne diyet ne spor bu ikisinide yapamıyosunuz arkadaşım gerçekleri konuşalım en azından ben yapamıyodum :( o kadar yoruma rağmen günlerce araştırdım aradım sordum gittim görüştüm ve sonunda ne kadarda bilinçsiz yaşadığımı farkettim. Çok şükür şu an zayıflamaya başladım sponsorum sayesinde kimseyi kafanıza takmadan eğerki birşeye inandıysanız devam edin gerçekten ilgilenmek istersen sanada önerebilirim çünkü ben sonuç aldım ya kendimi iyi hissediyorum ya zayıflamak isteyen herkesede öneririm

  • Her gün akşam 18:00 iki dürüm ye ancak ne öncesi ne sonrası sıvı harici başka katı bişi yemek yok.1 sene içerisinde 25 kilo verirsin. Bi dönem çok aç kalmışlığım olmuştu ayrı yaşamaya başladığım ilk dönemler ancak şimdi değdi diyorum.

  • Bol su iç, lifli sebze ve meyvelerle beslen 2 ay ve öğün atlamadan saati saatine yemek ye zayıflarsin

  • Spor spor spor.. birde yatak olimpiyatlari

  • Daha Fazla (183)