Parkta yürürken kulağımda kulaklık vardı ve köpeğin biri beni bacağımdan ısırdı. Isırık izi yok sadece pijamamı parçaladı ve ısırdığı yer şişti biraz sizce kuduz aşısına gerek var mı?


Parkta yürürken kulağımda kulaklık vardı ve köpeğin biri beni bacağımdan ısırdı. Isırık izi yok sadece pijamamı parçaladı ve ısırdığı yer şişti biraz sizce kuduz aşısına gerek var mı?
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4 3var tabi ki hemen kos hastaneye
Derini deldi mi
Hayır
ne olur ne olmaz yaptır
kopegin kendisine baktin mi kuduz gibi miydi
Hayır köpek yanlız değildi zaten yanında bissürü köpek vardı ve orada ki köpekleri besliyen kadın aşılı hepsi dedi ama ben yinede emin olamadım.
belediyeye sikayet et toplasinlar bunlari isirdigini söyle. ve en kotu bi saglik ocagina ugrayabilirsin kafan rahat olur. gorunurde bir sey yok gibi. ve kuduz olsa kopek herhalde besleyeni de isirirdi gibime geliyor adam secmezdi.
Evet yaptır
Git kardeşim be olur ne olmaz geçen sene benide ısırdı köpüşlerden biri neler oluyor bunlara son zamanda bayağı vaka duyuyorum böyle istanbuldaysan belirli 15 hastane yapıyor kuduz aşısını Haseki sultan hastanesine gitmeni öneririm 3 dozdan oluşan 2 haftada biten bir aşık şekli sonuncusu adamın mına yapıyor ama bişey olmaz
Akşam doktora gidicem zaten
Geç kalma fazla kardeşim hayvan aşılı bile olsa ağız yapısında bakteriler olabiliyor geçmiş ol şimdiden
acile git yaptır bence