Psikolog kalp için tanı koyabilir mi?

Kardeşim piskolojik ilaçlar falan kullandı. Yaşına göre zayıf. Bi kaç yıldırda hastaneye götürüp getirdik sürekli. Hiç bi doktor herhangi bir tanı koymadı. Geçenlerde de tansiyon düşüklüğünden bayımıstı. Bugün ailem Gata hastanesine götürdü. Bir çok bölüme bakıttık hiç biri bi hastalık söylemedi ama psikolog tuttu kalp hücreleri ölmüş fazla yaşamaz vb. Şeyler söyledi. Ailecek çok üzgünüz. Bi bilgisi olan var mı? Piskolog böyle bi şey olsa bile farkedip söyleyebilir mi? Eğitimi var mı kalp üzerine?
0 0

Bi’Bot Seçimi

Çok Süper Görüş
  • Psikolog tanı koyamaz. Tedaviyi yapan hemşireler bile bilgi sahibi olmalarına rağmen tanı koyma yetkisine sahip değiller.
    Kısacası doktorun bileceği bir şey. Psikologun bu konuda dediklerini ciddiye almayın. Başka bir doktora gidebilirsiniz.
    Çok geçmiş olsun.

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2 1
  • Psikolog değildir o psikiyatristtir ama yine de kalp damar cerrahının bileceği iş

    • Tam bilmiyorum şuanki kafayla ama saçma değil mi ilgi alanı piskolji olan birisinin kalp hücresi ölmüş diye yaygaraya vermesi

  • GATA çok kapsamlı bir hastane psikiyatri doktoru ilgili doktor görüşü ile bunu dile getirmiş olabilir mi? Ayrıca neden bunun detayını doktora sormadıniz?

    • Sorduk ama insan gibi kelimeler kullanan birisi değildi. Sürekli ölümden bahsedip kendi kendine triplere girdi. Diğer bölümler herhangi bi olumsuz şey söylemedi bile psikolog diğer doktorlara bile niye salıyonuz diye kavga ya gitti. Bi değişik anlamlandıramadık çocukta hiç bi şey de yok şuanda

    • Yaşı kaç? Allah şifa versin başka doktorlara götürün mutlaka

    • Yaş 15 yarın özelde bakıtıcaz sağolun🙏

    • Hepsini Göster
  • Psikolok tanı koyabilir mi bilmiyorum ama psikolog koyamaz

    • Sence şu an yazılışına dikkat edecek kafadamıyım komik mi bu