+1 yıl

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Bu bencemde sizlere bazı saat markalarını tanıtacağım. Saat almayı düşünenler sizler için alabileceğiniz bazı güzel saatleri sıraladım.

Elbette tüm burada belirtilen saat markalarının daha birçok çeşidi mevcuttur. Ben en göze batanları seçtim. Buradaki asıl amacım size bazı saat markalarını tanıtmamdı. Eğer bir saat almayı düşünüyorsanız size tavsiye ettiğim bu markaları deneyebilirsiniz.

Bana göre saat ikiye ayrılır: Birincisi, kaliteli ve sağlam saatler ikincisi ise; şık ve görüntüsü güzel saatler. Şimdi size bu saat ve özelliklerindne bahsetmek istiyorum.

A- KALİTELİ VE SAĞLAM SAATLER

Bu saatler oldukça sağlam ve kaliteli saatlerdir. Satın aldığınızda bir ömür kullanabilir çocuklarınıza hatta torunlarınıza bile bırakabileceğiniz kalitede saatlerdir. Bu saatler cam, kasa, kordon ve mekanizması bakımından oldukça sağlam saatlerdir. Bu marka saatlerin camları genelde safir cam olur. Çizilmez ve kolay kolay kırılmazlar. Kasaları oldukça sağlamdır kesinlikle paslanma yapmaz ve kolay kolay çizilmezler. Birçoğu ile denize girebilir hatta 100-200 metre kadar dalabilirsiniz. Bu saatin basınca ne kadar dayanıklı olduğunu gösterir. Ayrıca bu saatler her türlü sıcağa, soğuğa ve neme dayanıklı saatlerdir.

1_ İNVİCTA

Kaliteli adam saatinden belli olur.

İsviçre yapımı olan bu saatler sade ve şık saatlerdir. Saatleri sağlamdır. Birçok saati dalgıç saatidir ve 200 metreye kadar dayanabilmektedir. Bununla beraber her türlü nem ve basıncada dayanırlar. Bu saatlerin ortalama fiyatı 400 TL ile 4.000 TL arasında değişmektedir.

2_ SEIKO

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Temeli Tokyo'da atılmış mükemmel bir Japon saatidir. Klasik ve sportif saat modellerine imza atan Seiko, sadelikten ödün vermeyerek yıllardır eskimeyen modelleri ile her dönem olduğu gibi günümüzde de çok moda. Bu saatlerin fiyatları ise ortalama 500 TL ile 30.000 TL arasında değişir.

3_ CASİO

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Çoğu kişinin bildiği bir markadır. Kaliteli ve daha çok sportif saat üretirler. Fiyatları da çokta uçuk değildir. Mesela fotoğrafta gördüğünüz saatin fiyatı ortalama 700 TL değerindedir. Bu saatte; 5 adet alarm, termometre, pusula ve Dünya saatleri mevcuttur. Caiso'nun çoğu saatinde olduğu gibi bu saatte suya dayanıklıdır ve 100 metre derinliğe kadar su geçirmez.

4_ TAG HEUER

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Tag Heuer bir İsviçre saatidir. Son derece kaliteli ve rahatça kombinleyebilecek güzel ve şık bir saattir. Saat fiyatları ortalama 5.000 TL ile 30.000 TL arasında değişmektedir.

5_ TİSSOT

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

İsviçre'nin en gözde saatlerindendir. Hem görünüş özellikleri güzel, hem de kullanılan malzeme kalitesi de oldukça sağlamdır. Sadeliği sevenler için kaçınılmaz bir saattir. Bu saatin fiyatları ise ortalama 1.000 TL ile 15.000 TL arasında değişir.

6_ ROLEX

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

İsviçre'nin en gözde ve pahalı saatlerinden biridir. Rolex saatler daha çok seçkinlik simgesi olarak görülmektedir. Bu saat genelde zengin iş adamlarının tercih edebileceği bir saattir. Ayrıca genç olanların koluna ağır gelecek bir saattir. Saat oldukça pahalı ve fiyatı kullanılan malzemesine göre değişiklik göstermektedir. Orjinal Rolex saatler ortalama 6.000 $ ile 40.000 $ arasında değişmektedir.

7_ HUGO BOSS

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Hugo Boss kalitesini ömür boyu bileğinde korumak isteyenler için vazgeçilmez bir saattir. Sade ve şık tasarımıyla kolayca kombinlenebilecek bir saattir. Üstelik fiyatları da çok da dudak uçuklatmıyor. Fiyatları ortalama 500 TL ile 3.000 TL arasında değişkenlik gösterir.

8_ FOSSİL

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Her tarza uyum sağlayabilen, güçlü, imajlı ve sade bir saattir. Saat fiyatları ortalama 500 TL ile 2000 TL arasında değişkenlik gösteriyor.

B_ ŞIK VE GÖRÜNTÜSÜ GÜZEL SAATLER

Bu saatleri kaliteli saatler listesine koymamamız bu saatlerin kalitesiz olduğunu göstermiyor. Burada sizlere 4 saat markası önereceğim. Bu saatlerin oldukça şık ve farklı tasarımları vardır. Bu saatler genelde kol hareketine göre yani içlerinde bulunan turbillon ile çalışırlar.

Bu yüzden ki içlerinde elle yapılmış mükemmel bir el işçiliği vardır. Bu yüzden diğer saatlere oranla daha hassastırlar. Saat camları çizilmez ve kolayca kırılmaz. Kasası ise kolayca solmaz ve paslanmaz. Hatta bazı saatlerin derilerinde timsah derisi kullanılır ki bu saatleri oldukça pahalı kılar.

Fakat bu saatlerin çakmaları da yapılmaktadır. 50-100 TL arasında olan saatlerden almayınız.

1_ PATEK PHILEPPE

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Son derece şık olan bu saatlerin fiyatı ortalama 500 ile 2.500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Bu saatler şık ve sağlam saatlerdir. Patek Phıleppe markalı saatler sadece el yıkamada su geçirmezler. Fakat bazı özel üretim saatleri ile suda derinlere dalabilirsiniz bu durumda ödediğiniz fiyatın daha fazlasını ödemek durumunda kalırsınız.

2_ VACHERON CONSTANTİN

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Bir saatten çok sanat eseri. Son derece şık olan bu otomatik saatler kolayca bulunmuyor. Fiyatları 500 TL ile 2.500 TL arasında değişiklik gösteriyor. Bu saatler elle üretilmiştir. Fakat bazı saatleri ise oldukça pahalıdır. Mesela resimde gördüğünüz saat bir asırdan daha fazla bir süre önce üretilmiş ve fiyatı ise 375.000 $ değerindedir.

3_ ULYSE NARDİN

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Bu saatlerde oldukça şık ve güzeldir. Rakamları genelde roman rakamlarıyla yazılır. Fiyatları 100 TL ile 1.000 TL arasında değişiklik göstermektedir.

4_ CALVANEO+1583

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Alman üretimli bu saat son derece şık ve güzeldir. Saat içindeki tüm fonksiyonlar çalışmakla beraber roman rakamları arasında 8 adet 1.1 mm lik işlenmiş elmas bulunuyor. Fiyatı ise Türk parasıyla ortalama 1800 TL civarına denk geliyor.

Erkek Saatleri - Kaliteli Adam Saatinden Belli Olur

Bu da aynı marka saatin bir diğeri. Bu saaat 18 K altın kaplama olup geceyi gündüzü gösteren mehtap bölümü bulunmakta. Bir tarafta 12 saat gündüz diğer tarafta 12 saat gece. Saat otomatiktir ve içindeki çark sürekli dönmektedir. Sabir durduğunda 48 saat kadar çalışabilmektedir.

Okuduğunuz için teşekkürler.

0 1

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

26 42
  • Saatler ah :( :/

    Saatleri lanet ediyorum

  • Bu paralar sacma bence parasi olan aldin

  • Ben saate karşıyım arkadaş.

  • Yansima azaltilmis Safir Cam ile titanyum metalden saatleri tercih ediyorum...

    • Çizilmez cam paslanmaz metal :) Kesinlikle en kullanışlı saatlerden.

    • Titanyumun bir diger ozelligi de alerjik yapmamasi ve plastik kadar hafif olmasi...

  • harika saatler beğendim baaya

  • Vay be kalite parayla, hava atmayla belli oluyormuş. Tam tersine bu kalitesizlik göstergesi bana göre.

  • Saat erkeğin aksesuarıdır cidden bir erkeğin kendine baktığı saatınden anlaşılıyor

  • seiko kullanıyorum..

  • Erkeklere çok yakışıyor ya gömlek giyince sol kola :)

  • Omega nerde? :)

  • Vacheron constantin ve Calcaneo+1583 en kısa zamanda ikisinde de alıyorum saat takıntısı olan adamım ben :D

  • güzel omuş

  • Telefonun saati yetiyor gidip tonlarca paara harcamam saate.

  • Cok basarili ve kapsamli olmus, tesekkur ederim.

  • Çok hoş modeller var ya, beylerimizin adeleli kollarına ve büyük ellerine yakışıyor valla :)

  • Çok şıklar.

  • Hediye olarak saat düşünenlere yararlı olmuş bence.

  • rolex her zaman en iyisi

  • Güzel olmuş.

  • Guzeller baya

  • Daha Fazla (28)