+1 yıl

2020'de Turkcell Bedava İnternet Nasıl Kazanılır? Bilen Var mı?

Arkadaşlar güncel olarak Turkcell bedava internet nasıl kazanılır bilen var mı? Yardımcı olur musunuz? Daha önce Vodafone'daydım, Vodafone bedava internet kazanma yollarını biliyorum ama Turkcell bedava internet lazım şimdi. :D
0 1

Çok Süper Cevap

  • Türkiye’nin en çok kullanılan GSM operatörlerinde bir tanesi olan Turkcell, çekim gücü en iyi olan operatör. Paket fiyatları biraz yüksek olsa da verdiği bedava internetler ile hem mevcut müşterilerini kendisinde tutmaya çalışıyor hem de yeni müşterileri kazanmayı hedefliyor.

    Turkcell birçok yolla müşterilerine bedava internet tanımlıyor, bu interneti nasıl alacağını bilen kadar bilmeyen de mevcut. Bu yüzden “Turkcell nasıl internet kazanabilirim?” tarzında sorular oldukça sık soruluyor. Ben bildiğim birkaç tanesinden bahsedeyim.

    Turkcell Bedava Nasıl İnternet Kazanılır? (2020)

    1- Salla Kazan ile İnternet Kazanma

    Turkcell nasıl internet kazanılır 2020 sorusunun en basit cevabı Salla Kazan olacaktır. Telefonunuza dijital operatörü indirdikten sonra her hafta 1 kerelik salla kazana katılıp, telefonunuzu salladıktan sonra ödül kazanabilirsiniz. Bu ödüller genellikle internet hakkı şeklinde oluyor.

    2- Şansa Reklam Tıkla ile İnternet Kazanma

    İnternette veya sosyal medyada dolaşırken karşınıza çıkacak Turkcell Şansa reklamlarını görürseniz mutlaka tıklayın. Karşınıza çıkacak olan emocanlardan bir tanesini seçerek internet kazanabilirsiniz. Genelde bu kampanya üzerinden 1 veya 2 GB internet kullanım hakkı veriliyor.

    2020'de Turkcell Bedava İnternet Nasıl Kazanılır? Bilen Var mı?

    3- Turkcell Dijital 2 GB İnternet Kampanyası

    Bu kampanya sayesinde de oldukça basit bir şekilde internet kazanabilirsiniz. Yapmanız gereken sadece Hesabım uygulamasına girip oradan herhangi bir paket yüklemesi yapmanız. Bu 2 GB interneti 1 ay boyunca kullanma hakkına sahip oluyorsunuz.

    4- Hediye Havuzu ile İnternet Kazanma

    Bu kampanyadan yararlanmak için yapmanız gereken tek şey Dijital Operatör uygulamasını indirmek olacaktır. Uygulama üzerinden Hediye Havuzu kısmına girerek bedava internet kazanabilirsiniz. Üstelik bu kazandığınız interneti istediğiniz birine hediye edebiliyorsunuz.

    5- Turkcell 30 GB Bedava İnternet

    Turkcell’in buradaki amacı müşterisini elinde tutmak. 2020 yılının başında uygulanmaya başlanan kampanyada 12 ay kalma sözünüze 30 GB internet veriliyor ve bu internet anında hattınıza tanımlatılıyor. Oldukça iyi bir kampanya olduğunu söyleyebiliriz.

    Elimden geldiğince, 2020 yılında Turkcell bedava internet nasıl kazanılır? Sorusunu cevapladım. Umarım yardımı olur. Turkcell kullananların yorumları için de linke tıklayabilirsin.

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2 5
  • Ben en çok Salla kazan kullanmayı seviyorum. Turkcell mobile uygulamasında. Telefonu sallıyorsun sana bir hediye veriyor. Genelde de internet veriyor zaten. haftada 1 sallama hakkına sahip oluyorsun. Kimi zaman Youtube, İnstagram gibi özel kullanımlar için internete veriyor. Kimi zaman 1-2 GB genel kullanım için veriyor. Kimi hediyelerde kullanım hakkı 1 gün oluyor kiminde 1 hafta. Bence baya avantajlı.

  • Kanka hemen degistir tucelli çok pahalı valla ben dün degistirdim çok mutluyum turcell 1 GB 28 TL'ye veriyor bana

  • salla kazan olabilir

  • cuma günleri salla kazan uygulamasına katılabilirsiniz

  • Uygulaması var, Her cuma günü salla kazan var, ordan kazanabilirsin..

  • kazanmak için kesinlikle bip uygulamasını kullanmanız gereklidir. Ayrıca salla kazan en çok internet veren uygulamalardan biridir.

  • 1995 yılından cevap verecekler diye ödüm koptu