+1 yıl

2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

Arkadaşlar selam,

Akıllı bileklik almayı planlıyorum. Sizce 2021'in en iyi akıllı bileklik markası hangisi? Var mı hem stilinden hem kalitesinden, donanımından memnun kaldığınız bir marka ya da model?
0 0

Çok Süper Cevap

  • Günümüzde teknolojinin gelişmesi ile birlikte birçok aksesuar akıllı hale gelmeye başladı. Bunlardan bir tanesi de akıllı bilekliklerdir. Özellikle spor amaçlı olarak akıllı bileklikler, nabız ölçme, adım sayma ve yakılan kalori gibi birçok şeyi hesaplayabiliyor. Son zamanlarda çok fazla satılmaya başlanan akıllı bileklik sektörüne birçok teknoloji firması girdi ve buradaki satış yarışması oldukça kızıştı. Bu yarış her ne kadar müşterinin işine yarasa da kafalarda hangisini almalıyım sorusunu oluşturuyor. Kendimce en iyi akıllı bileklikler 2021 listesini paylaşayım.

    2021'in En İyi Akıllı Bileklikleri Hangileri?

    1- Xiaomi Mi Band 5

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Tasarım olarak özel manyetik kayışı ile hoş bir görüntü verilmiş ve kullanımı daha rahat hale getirilmiş. Xiaomi Mi Band modelinin en iyi özellikleri yağ yakma ve kardiyo gibi deneyimleri kontrol altında tutmanızı sağlıyor. Bunun dışında Decompression Breathing özelliği sayesinde doğru ve kaliteli nefes teknikleri uygulamanızı sağlıyor. Cihaz, 125 mAh pile sahip ve 20 güne kadar kullanılabiliyor. Ürünün fiyatı 227 TL.

    2- Samsung Galaxy Fit 2

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Hem şık tasarımı hem de kullanışlı olmasıyla en iyi akıllı bileklik listesine rahatlıkla alabileceğimiz bir model. 21 güne kadar pil ömrü bulunan Galaxy Fit2, standart bir kullanımda 15 gün kadar kullanılabiliyor.

    Samsung Galaxy Fit2, geceleri uyku kalitenizi ve saatinizi kontrol eder ve iyileştirmeniz için size küçük ipuçları verir. Bunun dışında kalp ritmi ölçme ve uyku takibi gibi özellikleri de bulunuyor.

    3- Huawei Band 4 Pro

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Huawei Band 4 Pro piyasada alabileceğiniz en iyi akıllı bileklikler arasındadır. 100 mAh şarj kapasitesine sahip olması çok uzun süreler şarja takmadan çalışabilmesini sağlıyor. Yazılımında bulunan yapay zeka sayesinde harcanan kalori gibi verileri tutabiliyor.

    Ayrıca GPS özelliği sayesinde açık alanda yapılan koşu, yürüyüş ve bisiklet binme gibi aktiviteleri daha rahat bir şekilde yapabiliyorsunuz. Ürünün şu an satış fiyatı 339 TL’dir.

    4- Xiaomi Mi Band 4

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Hiç şüphesiz en iyi akıllı bileklik markaları arasında en başta gelen markalardan bir tanesi Xiaomi’dir. Xiomi Mi Band 5’i yukarıda önermiştim. Mi Band 4’te ondan fazla geri kalmıyor bu yüzden en iyi 5 akıllı bileklik modelleri arasına aldım. 50 metre suya kadar dayanıklılık sağlayan Mi Band 4, 135 mAh pili ile en yüksek pil ömrüne sahip akıllı bilekliklerden bir tanesidir.

    Koşu, yüzme ve bisiklet sürme gibi aktivitelerde ne kadar kalori harcadığınızı hesaplayabilir. Ayrıca Amoled ekranı sayesinde çok daha renkli bir görüntüye sahiptir. Ürünün fiyatı 236 TL.

    5- Huawei Honor Band 5i

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Diğer önerdiğim akıllı bileklerde olan özelliklerin çoğu Huawei Honor Band 5i modelinde de bulunuyor. Adım sayar, kalp ritmi ölçme ve uyku takibi gibi özellikler sayesinde daha sağlıklı bir yaşam sürmenizi sağlıyor.

    Ayrıca içerisinde bulunan 9 adet egzersiz modundan istediğinizi seçerek egzersizleri yapabiliyorsunuz. Telefonunuza gelen bildirimleri ve aramaları bu akıllı bileklik üzerinden takip edebilirsiniz ve telefonda yapabileceğiniz bazı işlemleri akıllı bileklik üzerinden gerçekleştirebilirsiniz. Huawei Honor Band 5i 289 TL’den satışa sunulmuş.

    6- Huawei Band 4

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Huawei Band 4 Pro modelini yukarıda önermiştim. Bir alt modeli olan Band 4 de alınabilecek akıllı bileklikler arasında yerini alıyor. Egzersizlerde yaptığı düzenlemelerin yanı sıra akıllı nabız takibi ile kalp atış hızınızı kontrol etmenizi sağlar. Bunun dışında kısa bir şarj ile 6 güne kadar kullanım sağlayabilirsiniz. Tasarım olarak hoş bir görüntüye sahip olan Huawei Band 4, değişik değişik renk seçenekleri ile herkese hitap ediyor. Ürünü şu an 229 TL’den satın alabilirsiniz.

    7- Samsung Galaxy Fit e

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Samsung Galaxy akıllı bileklerin kalitesi tartışılmaz. Oldukça hafif bir şekilde tasarlanan Fit e modeli de diğer Samsung Galaxy modelleri gibi oldukça kaliteli. Bu akıllı bileklik sayesinden egzersizlerde neler yaptığınızı, kaç kalori yaktığınızı daha rahat bir şekilde takip edebilirsiniz.

    Bunun dışında, kolunuzda bu akıllı bileklik bulunuyorsa telefon bildirimlerine telefondan bakmanıza gerek yok. Telefona gelen bildirimler akıllı bilekliğe de gelir ve siz buradan aramaları, mesajları kontrol edebilirsiniz. Ürünün şu anki satış fiyatı 239 TL.

    8- Vestel Akıllı Bileklik

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Yerli bir tekoloji firması olan Vestel, akıllı bileklik konusunda oldukça başarılı bir iş çıkarmış. Kalp atışı hızı ölçebilen ve gün içerisinde hareketsiz kaldığınız süreyi belirleyerek size bildiren bir akıllı bilekliktir.

    Akıllı telefonunuzla koordineli çalışması sayesinde telefonunuza gelen bildirimleri akıllı bileklikten görebilirsiniz. Ayrıca bileklikten uyku düzeninizi ve uyku kalitenizi öğrenebilirsiniz. Vestel akıllı bileklik fiyatı 139,00 TL’dir.

    9- Lenovo HX11

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Lenovo genelde telefon aksesuarları konusunda çok piyasada olan bir marka değildir. Ancak bu akıllı bileklik modelini listeye almazsam olmaz. Yumuşak ve cilt dostu yapısı sayesinde rahatlıkla uykuda kullanabileceğiniz bu model, 0.96 inç büyüklüğünde bir ekrana sahiptir. Ayrıca bileklikte kalp ritmi ölçme, sesli görüşme ve uyku takibi gibi özellikler bulunuyor. Ürünün fiyatı şu an 279,90 TL.

    10- Oppo Realme Band

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Türkiye piyasasına hızlı bir giriş yapan Oppo, hem telefonları hem de aksesuarları ile iyi satış rakamlarına ulaşıyor. Realme Band 80x160 piksel çözünürlükte 0.96 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip. Realme Band akıllı bileklikte 90 mAh pil bulunuyor, oldukça yeterli bir pil olduğunu söyleyebilirim. Diğer akıllı bileklerde olduğu gibi hareketsizlik uyarısı ve uyku takibi yapabiliyor. Bunun dışında kalp ritmi ölçme gibi özellikleri de bulunuyor. Oppo Realme Band fiyatı 169 TL.

    11- Honor Band 5

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    En iyi akıllı bilekliklerden bir tanesi de Honor Band 5 modelidir. 100 mAh bataryaya sahip olan model, 15 gün kullanılabiliyor. AMOLED teknolojisinin kullanıldığı 0.95 inç bir ekranı bulunuyor. Akıllı bileklikte fotoğraf çekme, uyku takibi, kalori hesaplama, çağrı görüntüleme gibi birçok özellik bulunuyor. Şu an satış fiyatı 377,10 TL.

    12- Amazfit Band 5

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    En iyi akıllı bileklik markalarından bir tanesi olan Amazfit, Band 5 modelinde birçok kullanışlı özelliği bir araya getirmiş. Amazfit sayesinde Amazon Alexa servisini kullanıp birçok ayarlamayı yapabilirsiniz. Diğer önerdiğim modellerden farklı olarak kan oksijen seviye ölçümü yapabiliyorsunuz. Bunun dışında stres seviyesini ölçüp kontrol altına almanız için önerilerde bulunuyor. 11 farklı spor modu ile egzersizleri daha iyi yapabiliyorsunuz. Ayrıca su geçirmez özelliği de bulunuyor. Bunun gibi birçok özellik bu modelde kullanılmış. Amazfit Band 5 fiyatı 346,32 TL olarak belirlenmiş.

    13- Livadi M3

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Listenin sonunu uygun fiyatlı modellerden seçmeye çalıştım. Livadi M3 uygun fiyatlı ve yüksek performanslı bir akıllı bileklik modellerinden bir tanesidir. Nabız ölçümü, adım sayma, mesafe hesaplama ve kalori hesaplama gibi birçok özelliği içerisinde barındırıyor. Ürünün bataryası 90 mAh, ekranı ise 0.96 inç OLED bir ekran. Akıllı bileklikle arayanı ve mesaj atanı görüntüleyebilir, sosyal medyadan gelen bildirimleri okuyabilirsiniz. Ürünün fiyatı ise 75 TL.

    14- Polosmart PSSW04

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    Bir diğer fiyat performans akıllı bileklik modelimiz Polosmart PSSW04. Bu akıllı bileklikte de birçok özellik bulunuyor. Örneğin, akıllı bileklik sayesinde uyku takibini gerçekleştirebilir ve düzenleyebilirsiniz. Bunun dışında kalp ritmi ölçe özelliği de var. Teknik özelliklere bakacak olursak, 0.96 bir ekran ve 90 mAh bataryaya sahip. 3-4 gün kadar şarja takmadan kullanabilirsiniz. Ürün oldukça uygun fiyatlı, şu an 50 TL’den satılıyor.

    15- Case 4U Band 3

    2021'in En İyi Akıllı Bileklik Markası, Modeli Hangisi?

    0.96 inç büyüklüğünde ve yüksek çözünürlükte ekran bulunduran Case 4U Band 3, HRM kalp hızı monitörü özelliği sayesinde anlık olarak size kalp atış hızınızı bildirir. Ayrıca attığınız adımı, kaloriyi ve mesafeyi net bir şekilde görüntülemenizi sağlar. Uyku takip özelliği sayesinde uyku kalitenizi öğrenebilirsiniz. Ürünün fiyatı 49,90 TL.

    En iyi akıllı bileklik yorumları olumlu olanlardan seçmeye çalıştım, umarım “En iyi akıllı bileklik hangisi?” sorusuna yanıt verebilmişimdir. Ayrıca en iyi akıllı saat markaları ve önerileri için de linkle tıklayabilirsiniz.

    • Kesinlikle harika bir yazı olmuş. Bende band 4 var kardeşimde ise band 5 var. Kesinlikle çok güzel. Benim şarjım 1 ay rahat gidiyor tavsiye ederim :)

En İyi Erkek Görüşü


  • Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik

    • Tüm pazar yerlerinde %98’in üstünde memnuniyet oranına sahip olan Mi Band 5, son yılların en çok tercih edilen akıllı bileklik serisinin en son çıkan ürünü olarak biliniyor. Bileğinizden çıkarmadan şarj edebildiğiniz bu ürün, alabileceğiniz en iyi akıllı bileklik modelleri arasında.



    Xiaomi Mi Band 4 Akıllı Bileklik

    • Bir üst modeli çıkmasına rağmen Türkiye’de ve dünyada en çok satan modellerden birisi hala Mi Band 4. Yenilenen pil ömrüyle 20 güne kadar kesintisiz performans sunuyor. Amoled ledli ekranıyla, gelecekte en çok kullanılan akıllı bileklik modellerinden biri olmaya devam edecek.



    Huawei Band 4 Pro Akıllı Bileklik

    • Huawei Band 4 son yıllarda en çok satılan akıllı bileklikler arasında ilk 3’te yer aldı. Çoklu fonksiyonları olan ve oldukça stabil çalışan Huawei Band 4, bir üst versiyonuna rağmen fiyat – performans avantajıyla satmaya devam ediyor.



    Samsung Galaxy Fit2

    • Samsung’un spor ve sağlık aktivitelerini takip etmek isteyenler için duyurduğu FİT2 modeli, şarj süresi ve yenilikçi özellikleriyle dikkatleri üzerine çekiyor. Rakiplerinde bulunan kalori miktarı hesaplama, kalp atış hızı, katledilen mesafe, spor modları ve uyku takibine ek olarak getirdiği özelliklerle en kaliteli akıllı bileklik modelleri arasında yer alıyor.

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1 2
  • Mi 4 kullanıyorum gayette yeterli ve iyi bir bileklik

  • aslında benim için önemli olan şey yerli olması iyide olsa kötüde olsa yerli akıllı saatimiz var bu yüzden vestel.

  • Tasarım ve fiyatı en çok hoşuna giden