+1 yıl

Kaliteli, İyi Laptop Özellikleri Nelerdir?

Arkadaşlar laptop almak istiyorum ancak öyle 3.000-4.000 verecek durumum yok. 2500 civarlarında, Dota ve daha yüksek gb full kalitede oyun oynamak istiyorum ancak iyi laptop özellikleri nasıl olmalı tam bilmiyorum yani RAM'i ne kadar olmalı, ekran kartı nasıl olmalı? Bir yardımcı olursanız :)
Güncellemeler:
+1 yıl
Önerdiğiniz marka var mı?
+1 yıl
Beyler hesabı bir açtım 46 cevap helal olsun :D
0 2

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

12 235
  • asus modelleri tavsiye ederim ısınma sorunu yok. i7 işlemcili u serisi laptoplar 8 gb gibi bir ram le sana her türlü oyunu oynatır. dota oynayan türk kızlarını görmek mutlu etti.

  • asus k555ln - bu laptop a bir bak derim :)

  • asus

  • Şimdi limitin 2500 diyorsun. Ben sana şöyle diyim. Sektör PC olduğundan güzel bir öneri yapacam.

    1- Oyun için laptop alınacaksa KESİNLİKLE MSİ marka laptop seçilmeli.
    2- Oyun bilgisayarı olacağı için daha çok ön planda olan Ekran Kartının yüksekliğidir.
    3- Oyunların ve bilgisayarın hızlı çalışması, akış için SSD hdd şart. mSata girişli ssd + 1 Tb hdd tipleri mevcut.
    4- Ram işini çok abartmaya gerek yok. 8 gb ram yeterli olur. Tek slottur ilerde tek 8 ekleyip 16 da yapabilirsin.

    Msi ge60 2oe-293xtr model Laptobunu aldım. Yanında oyun mouse ve 250 Tl lik çantası hediye geliyor.

    Msi bir Dünya markası artık...

  • Sallıyorum laptop 2500 liraya alacağın özellikteki bir masaüstünü 1700 1800 e alman mümkün oyun amaçlı olacaksa masaüstü tercih edilmeli her zaman ama illa laptop alacağım diyorsan ne oyunları oynayacaksın bilmem ama zaten o bahsettiğin ücretteki laptopların özellikleri hemen hemen aynıdır en ucuzunu bul al özellik belirtmemize gerek yok çünkü laptoptakil donanımsal özelliklerine müdahale etme şansımız yok zaten ekleyip çıkartamıyoruz ekran kartının paylaşımsız olduğuna dikkat et yeter.

  • *** toshiba :) benim leptobum, çok ama çok memnunum :)

    • hangi modeli?

    • C55-A-1QD sanırım

  • kısacası Monster Notebook
    all keyfine bak
    bir az parası çoktur ama
    en iyisidir Monster

    • rengi mavi olsun bende maviyi severim

  • samsung np550p5c. o fiyata bundan iyisini bulamadım ben. bende de bu laptop var lol oynuyorum full grafikte hiç sıkıntı olmuyor. bir çok oyun oynadım henüz bir sıkıntı yaratmadı. sesi çok iyi ve ısınma problemi de yok. bu modeli bir araştır.

  • Asusdan ve Lenovodan cayma :)
    Samsung Casper Hp Falan bakma bile.
    Git Asusun i5 i7 pcleri 2600 civarı hem tasarımlarıda güzel :)
    Asus iyidir.

  • Asus dell lenovo açıkcası markası önemli değil ram hdd zamanla 100 200 buldukca arttıra bileceğin birşey senin için iki şey önemli birincisi işlemci ikincisi ekran kartı en az 1 gb ekran kartın olmalı tavsiyem nvdia 650m ve üstü birşey olması ve işlemci içinde en az i5 üçüncü nesil ya da i7 ikinci nesil birşeyler bulman burdada mhz kavramı var aldığin işlemci en az 2.8 olsun dediğim gibi ram 2 gbde alsan (bi boka yaramaz) ama bir kaç ay sonra bir ikilik ya da 4lük daha alır kurtarırsın bunun dışında monster notebok var bir bak bazen diyatlar acayip düşüyor ben 2800e aldım ordan pc iki sene oldu geçen girdim bir topladım aynısından 3600 fiyat çıktı sen düşün artık yılbaşı zamanları baya düşüyor bende öyle aldım 3 ay geç teslimatlı ama bilgin olsun

  • Lenovo z710 lara bakmani oneririm..

  • bu bilgisayar fazlasıyla işini görür. bence bir bak.. https://www. mediamarkt. com. tr/mcs/product/ACER-VN7-791G-57BP-17-3-in%C3%A7-Core-i5-4210H-GTX-860-8-GB-1-GB-Windows-8-Notebook,103452,504927,1705655. html? langId=-14 ayrıca bende acer kullanıyorum şubatta aldım çok yakın özelliklerde.. gayet memnunum.. lol oyuncusuyum, pille oynarken herhangi bir kasma olmuyor, benim grafik kartım buna göre biraz daha düşük kalite olmasına rağmen grafikler yüksek düzeyde gayet rahat oynayabiliyorum (90-130fps arası) ve soğutucu kullanmama gerek kalmıyor ısınma problemi yok..

    • www. 'dan sonra boşluk var, linkin en sonu 14, kopyalayıp boşluğu silerek gidebilirsin sayfaya

    • https://www. mediamarkt. com. tr/mcs/product/ACER-VN7-791G-57BP-17-3-in%C3%A7-Core-i5-4210H-GTX-860-8-GB-1-GB-Windows-8-Notebook,103452,504927,1705655. html? langId=-14

    • link açılmadı bir türlü anlamadım, mediamarkt ın sitesine girip "ACER VN7-791G" bu şekilde arat sen en iyisi :D

  • Bunu önerebilirim.

    www.teknosa.com/.../hp-pavilion-15-p105nt-notebook

    2007'de alınma HP laptopum halen taş gibi ve 1 kere servis yüzü görmedi daha.

    • Hp pavilion mu sen askerde çok dayak yersin :D

    • pavilion mu? En çok hatalı seri o ya 1 bilgisayarım ondadı

    • Eskilerinin bazıları öyleydi sadece. Ben hiç sorun yaşamadım.

  • Uzun süre perakende sektöründe çalışmış birisi olarak söylüyorum.

    HP kim nederse desin o cihaz kesinlikle ısınır!

    Casper Uzak durun almayın bol bol firma elemanları tavsiyede bulunur!

    Toshiba Marka imajıyla size hava atacak düzeyde fiyatları vardır.

    Alınabilecek ve servis desteği olan markalar öncelikli olarak Asus düşünün derim sonrasında Lenova olabilir.

  • Monster Abra A5 ya da A7 alın. Firma açamadığıız oyun ya da program olduğunda direk iade alıyor.15 Gün koşulsuz iade hakkınızda var. Ölü pixel vb durumlardada cihaz sıfırı ile değiştiriliyor. Alacağınız bilgisayarı istediğiniz gibi özelleştirebilirsiniz. Müşteri hizmetleri çok çok iyi. Servisi aradığınızda 1ebas 5e bas 10 a bas diyen biri olmuyor canlı kanlı insan oluyor ve en önemlisi sorun odaklı değil çözüm odaklı çalışıyorlar. Garantisi 24 ay her ürünün olduğu gibi. İçini açtınız diye garanti dışı kalmaz tabi. Diğer markalarda en ufak müdehalede garanti dışı kalırken monsterde böyle bir durum yok. İstediğiniz kadar açın cihazı ekleme yapın işlemci değiştirin ram ekleyin garanti dışı kalmaz. İsterseniz firma sahibi ile doğrudan görüşebilirsinizde. Tek bir mağazaları var İstanbul/Kadıköy... İnternettende satın alabilirsiniz. N11. com da satılıyor aynı zamanda kendi sitelerindede satılmakta. Ayrıca 2-3 yıl sonra ısınma başlar laptoplarda monsterde ise tek yapmanız gereken aras kargo ile İstanbul'a göndermek (1 kuruş para çıkmaz cebinizden) Sonra cihaz temizleniyor ilk günki haline getirilip adresinize gönderiliyor ve yine hiç bir şekilde para almıyorlar. Firma sanırım 15 yaşında... Ben kendim kullanıyorumŞiddetle tavsiye ederim. Hiç bir problem yaşamazsınız. Çokta dua edersiniz :)

    • Ek olarak Türkiye'de yeni diyen arkadaşlar olmuş; Arkadaşlar Monster Türk firması. Asıl şirket adı: Fokus Bilgisayardır. İsminin ingilizce olması sizi yanıltmasın.

  • Ben bilgisayar uzamanı deyilim ama Online oyun hayranıyımdır aklına gle bilicek bütün online oyunları oynamışımdır ;) rem 8 olsa yeterli ekran kartı çok iyi olmalı 2 bin 3 bin lira vermelisin işlemci i5 olsa yeterli oyunlar için masa üstü olursa daha güzel bir oyun bilgisayarı olur düşünceme göre benim kasam 4 bin para verdim ama deydi şahsen istediğimi rahatca oynaya biliyorum ;)

  • aslında senin almana gerek yok sen var parayı @incesan 'a o senin için alsın. d

  • MSI Red Dragon G series den aşağısı paklamıyo biz gamerları sanada ondan alalım bir tane

  • Oyun oynamak istediğini söylemişsin dota lol tarzı oyunlar oynuyosan Monster msı tavsiye ediyorum kesinlikler fiyatları cidden uçuk eig de belirtilenler cidden iyi özellikler o özelliklerdeki bir monster msı 2.5 -3 civarında olabilir. FPS 100-200 gibi olur bu bilgisayarlarda oynadığın oyundan cidden zevk alırsın yani

  • Daha Fazla (207)