Snapchat te yaşadığım 2 sorunumu çözmeme yardım eder misiniz?

Herkese iyi akşamlar öncelikle

Sorunlarımdan 1 tanesi: Snapchat te, arkadaş listemde sadece 4 5 kişi olmasına rağmen istek gönderdiğimde "Şaunlık arkadaş sınırına ulaştınız, Lütfen daha sonra tekrar deneyin" hatası alıyorum.1 ay boyunca kimseye istek atmadım ama sorun çözülmedi.

2. sorun: Yeni hesap açtım, İstek yolladığım kişiler sohpette yanında "X" işareti olarak gözüküyor. Bu işaretin anlamını biliyorum ancak, ben isteğim kabul edildikten sonra o kişinin sohpetimde gözükmesini istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?(Not: Önceki hesabımda "x" olayı yoktu. İstekler sadece kabul edilince sohpete düşüyordu)

0 0

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

1 0
  • 1. sorun için bir şey diyeme ama uygulamayı silip telefonu tekrar yeniden başlat sonra yine indir.

    2. ise onlar ya seni kabul etmedi. ya kabul edip seni çıkardılar ya da engellediler. ki isteğin kabul edilirse zaten otomatik olarak sohbette kalırlar x olsa bile. ama eğer ki sohbetten silinmişse engellenmişsindir zaten. dediğim gibi bidaha yükle

    • Tamam onu biliyorum ama dediğim gibi diğer hesaplarda istekler kabul edilinceye kadar sohpette o kişi görünmüyordu. Yer kalabalığı oluyor yani onun için sordum.