+1 yıl

En İyi Android Emülatör Hangisi?

Bilgisayarımda Android işletim sistemini çalıştırabilecek bir emülatör arıyorum. Sizce en iyi Android emülatör hangisidir?
2 2
Bibilen

Ersin Şener Ne Diyor?

Ersin Şener
Bilgisayar / İnternet Teknik Destek Uzmanı, Dijital Dünya
  • Merhaba,

    Piyasada çeşit çeşit birçok emülator var.

    Birçoğunu deneyimledim. Benim odaklandığım kısım daha çok oyun performansı idi. Deneyimim tamamen kişiseldir ve değerlendirmemi kendi deneyimim üzerinden aktaracağım.

    Bu konuda en memnun kaldığım MeMu Play oldu. Ücretli olarak kullanılabildiği gibi ücretsiz olarakta gayet optimal performans vermektedir.

    Program kurulduktan sonra hızlı bir şekilde yüklenebiliyor. Piyasadaki bilindik bazı telefon markalarını seçip onların donanımı üzerinden çalışabiliyor.

    Kendisi doğrudan telefon donanımlarına benzer bir şekilde emüle ettiğinden bilinen bir çok uygulamayı telefonlardakine benzer bir görsellik ve performansta çalıştırabilme yeteneğine sahiptir.

    Ayrıca bugün Microsoft tarafından tanıtılan Windows 11 ile 3. parti uygulamalar olmaksızın android uygulamaları kullanabileceğiz.

    Windows 11'e, Windows 7, Windows 8.1 ve Windows 10'dan ücretsiz şekilde yükseltme imkanı olduğunuda hatırlatmak isterim.

    Saygılarımla.

Çok Süper Cevap

  • Android Emülatörler, bilgisayarlarınızın üzerinden Android oyunları ve uygulamaları çalıştırmanızı sağlayan yazılımlardır. Her şeyde olduğu gibi emülatörlerde de iyi ve kötü seçenekler bulunmaktadır. Lafı çok uzatmadan 2021 en iyi Android emülatörlere geçelim.

    En İyi Android Emülatörler Hangileri? (2021)

    1- Bluestacks

    Bluestacks
    Bluestacks

    En iyi Android emülatörlerin başında yer alan Bluestacks, uzun yıllardır bu piyasada bulunuyor ve kullanıcılar tarafından kolay kullanımı ve kaliteli olması nedeniyle çok seviliyor. Oyunları kasmadan oynayabilmeniz en iyi özelliklerinden bir tanesidir. Ücretli ve ücretsiz sürümü bulunan programın ücretli versiyonunda reklam bulunmuyor. Ayrıca bu emülatöre APK formatında uygulama yükleyebiliyorsunuz.

    2- Memu Play

    Memu play
    Memu play

    Oyun odaklı başka bir emülatör olan Memu Play, en iyi Android emülatörler 2021 listesinde ikinci sırada bulunuyor. Milyonlarca kullanıcısı olan Memu Play, gamepad gibi oyun parçaları ile uyumlu çalışabiliyor. Bu programın da ücretli ve ücretsiz versiyonu bulunuyor. Ücretsiz versiyonda reklam bulunurken ücretli versiyonda reklam bulunmuyor.

    3- Nox Player

    Nox player
    Nox player

    Nox Player, piyasada bulunan birçok emülatöre göre çok daha iyi oyun performansı sunmaktadır. PUBG Mobile, Call of Duy: Mobile gibi oyunların tümünü rahatlıkla oynatıyor. Ayrıca emülatörde gamepad, fare ve klavye desteği bulunmaktadır. Nox Player ücretsiz bir Android emülatördür.

    4- GameLoop

    gameloop
    gameloop

    Tencent Games tarafından geliştirilen GameLoop, geliştiricisinden anlaşılacağı üzere en iyi Android emülatör seçeneklerinden bir tanesi. Aynı zamanda PUBG Mobile oyunun geliştiricisi olan bu firma, güvenlik ve gizlilik konusunda oldukça dikkatli. Güvenilir bir Android emülatör arıyorsanız bakmanızı tavsiye ederim.

    5- Bliss OS

    bliss os
    bliss os

    Bliss OS, önerdiğim diğer emülatörlere göre çok daha farklı bir sistemdir. Diğerleri bir program şeklinde çalıştırılırken,, Bliss OS kendisine özel bir işletim sistemidir. Android 8.1 işletim sistemini çalıştırmaktadır. Kendisi bir işletim sistemi olduğu için çok daha iyi performans vermektedir ama kurulumu biraz daha karışık.

    6- GenyMotion

    genymotion
    genymotion

    GenyMotion, oyunlar için çok uygun bir emülatör olmasa da diğer uygulamalar için kullanışlı bir emülatördür. GenyMotion, farklı Android sürümlerini test etmenize olanak sağlar. Örneğin, Android 4.2 sürümünde de, 6.0 sürümünde de kullanabilirsiniz. Ayrıca bu Android sürümleri arasında kolaylıkla geçiş yapabilirsiniz.

    7- PrimeOS

    Prime OS
    Prime OS

    PrimeOS, oyunlarda yüksek performansı ile tanınan bir Android emülatörüdür. Ücretli ve ücretsiz versiyonları bulunan emülatör, telefonunuzda yapabildiğiniz her işlemi bilgisayarda yapmanıza olanak sağlar. Kötü yanı ise ücretsiz versiyonda reklam kısmının biraz can sıkıcı olması. Ayrıca ücretli versiyonda daha fazla özellik bulunuyor.

    8- Droid4X

    droid4x
    droid4x

    Listede bulunan diğer emülatörler kadar çok ismi duyulmamış olsa da bir emülatörden bekleyebileceğiniz bütün özellikleri sunmaktadır. Ayrıca video çekme özelliği kullanmadan programdan video kaydı alabilirsiniz. Droid4X emülatörünü mutlaka deneyin derim.

    9- KoPlayer

    koplayer
    koplayer

    Windows için en iyi emülatörler arasında bulunan KoPlayer, kolay arayüze ve sağlam özelliklere sahiptir. Diğer emülatörlerden farkı ise reklamların çok daha az yoğunlukta olmasıdır. Emülatör reklamlarından sıkıldıysanız mutlaka bakın. Ayrıca geliştiriciler güncellemeler ile hataları sürekli olarak düzeltiyorlar.

    10- LDPlayer

    ldplayer
    ldplayer

    En iyi emülatörler arasında yer alan LDPlayer, Windows işletim sisteminde kolayca Android uygulamalarını çalıştırmanızı sağlar. Klavye ve fare uyumluluğu sayesinde oyunlarda çok daha iyi performans göstermenizi sağlar.

    En iyi Android emülatörler 2021 listem bu şekildeydi. Umarım yardımcı olabilmişimdir.

    Emülatör kurulumu:

    https://www.youtube.com/embed/2uQZF4JGXIQ

En İyi Erkek Görüşü

  • 1. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri Nox Player

    Nox Player özellikle Android oyuncularını hedef alan bir android emulator programıdır. Her ne kadar android emülatör olsa da Nox player işini iyi yapıyor ve PUBG veya Justice League gibi büyük oyunları oynamak için en uygun emülatörlerden biri olmayı başarıyor. Nox Emulator’ün en iyi yanı, sponsorlu reklamlar olmadan tamamen ücretsiz olmasıdır. Nox Player, en iyi kasmayan android emülatör yazılımlarından biridir.

    Neden Nox Player kullanmalıyım?
    -Tek cihazda birden fazla pencere açabilirsiniz
    -Denetleyicilerdeki kısayolları eşleyebilirsiniz
    -Root yapmak oldukça kolaydır
    ________________________________________________________________________________________

    2. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri BlueStacks

    BlueStacks, muhtemelen Android kullanıcıları arasında en bilinen Android emülatörüdür. Bu Emülatör genelde oyun oynamak için tercih edilir ve kurulumu son derece kolaydır. Play Store dışında, BlueStacks optimize edilmiş uygulamalarını kendi uygulama mağazasından indirme seçeneğini sunmaktadır. Her ne kadar BlueStacks klavye eşitlenesini destekliyor olsa da tuş vuruşlarında iyi sonuç vermiyor.

    Neden BlueStacks kullanmalıyım?
    -Teknik bilgi gerektirmeden kurulum yapılabilir
    -Birden fazla hesap desteği
    -En son Android sürümü
    ________________________________________________________________________________________

    3. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri MEmu

    MEmu, diğerlerine kıyasla nispeten yeni bir oyuncu emülatörü. 2015 yılında başlatılan MeMu Play, yine oyun oynamaya odaklı bir emülatör. Hız ile ilgili olarak, bu Android emülatörü Nox ve BlueStacks ile benzer sonuçlar veriyor.

    MeMu Android emülatörünün en önemli özelliklerinden biri hem AMD hem de Nvidia çipleri ile destekleniyor olması. Aynı zamanda Android Jelly Bean, Kit Kat ve Lollipop gibi farklı Android sürümlerini de destekliyor. MeMu yüksek performanslı oyun oynamayı deneyimlemenizi sağlarken, grafik performansı nispeten zayıf.

    Neden MEmu kullanmalıyım?
    -Anahtar Haritalama
    -Google Haritalar’da sanal konumunuzu ayarlama
    -AMD ve NVidia’yı destekleme

    ________________________________________________________________________________________

    4. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri Ko Player

    Tıpkı diğer Android oyun emülatörleri gibi, Ko Player da hafif bir yazılımla gecikmesiz oyun deneyimi sunmayı hedefliyor.

    Ko Player’ın ücretsiz olduğu için bazı yerlerinde çok az reklam görebilirsiniz. Uygulama oynatıcısının uygulamaları kurması ve uygulamalar arasında gezinmesi oldukça kolaydır. Aynı zamanda klavye haritalama ve gamepad emülasyonunu da destekler.

    Neden Ko Player kullanmalıyım?
    -Basit kullanıcı arayüzü
    -Herhangi bir Android cihazını ayarlama
    -Kurulumu kolay
    ________________________________________________________________________________________

    5. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri Genymotion

    Genymotion sıradan Android emülatörü değildir ve sadece geliştiricilere yöneliktir. Android simülatörü, farklı Android sürümlerine sahip çeşitli sanal cihazlarda uygulamaları test etmenize olanak sağlar. Emülatör, Android SDK ve Android Studio ile uyumludur. MacOS ve Linux ile bile çalışması oldukça esnek bir kitleye sahip olmasını sağlamıştır.

    Neden Genymotion kullanmalıyım?
    -Android Studio’yu destekler
    -MacOS’larda ve Linux’ta çalışır
    -Sürümleri Android 4.1’den 8.0’e çalıştırır
    ________________________________________________________________________________________

    6. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri Android Studio

    Android Studio, Google’ın kendi geliştirmiş olduğu bir programdır ve özellikle geliştiricilere hitap eden bir geliştirme IDE’dir (Entegre geliştirme ortamı). Temel olarak, geliştiricilerin uygulamalarını oluşturmalarına ve test etmelerine yardımcı olacak bir dizi araç ve eklentiyle birlikte gelir.

    Neden Android Studio’yu kullanmalıyım?
    -Google’ın resmi emülatörü
    -Düzenli güncellemeler alması
    ________________________________________________________________________________________

    7. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri Remix OS

    Remix OS yukarıdaki diğer Android emülatörleri gibi bir emülatör değil. Önyükleyebileceğiniz bir Android işletim sistemidir. Pencerenin üzerine kolayca çıkabilen diğer emülatörlerin aksine, Remix OS’un ayrı bir bölüme kurulması gerekir.

    Neden Remix OS kullanmalıyım?
    -Android işletim sistemi deneyimi (Emülatör Değil)
    -Yeni dosya yöneticisi
    -Verimlilik uygulamaları için oldukça iyi olması
    ________________________________________________________________________________________

    8. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri ARChon

    ARChon diğerleri gibi tam olarak bir android emülatörü değil. Chrome üzerinde android uygulamaları test edebilmenizi sağlayan basit bir eklentidir.

    Neden ARChon kullanmalıyım?
    -Chrome’a ​​Entegre edilebilir
    -Zahmetli kurulum yoktur
    -Verimlilik uygulamaları için oldukça iyidir
    ________________________________________________________________________________________

    9. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri Bliss OS

    Bliss OS, yukarıdaki emülatörlerden biraz farklıdır. ‘Android Emülatörlerinin’ Windows bilgisayarınızda Android’i taklit etmektedir. Bliss OS ise Android’in ta kendisidir ve ayrı bir işletim sistemi olarak kurulması gerekir.

    Neden Bliss OS kullanmalıyım?
    -Açık kaynak ve reklamsız
    -Android 9 Pie çalıştıran Beta sürümü
    -Substratum Theme motorunu desteklemesi
    ________________________________________________________________________________________

    10. Windows İçin En İyi Android Emülatörleri GameLoop

    GameLoop, eski kullanıcıların Tencent Game Assistant olarak bildiği Playerunknown’s Battlegrounds uygulamasının akıllı telefon için iki versiyonu olan PUBG: Army Attack ve PUBG: Exhilarating Battlefield’in yanı sıra, Android için uluslararası PUBG versiyonunu rahat bir şekilde oynamanıza yardımcı olmak için Tencernt tarafından geliştirilmiş bir Android emülatörüdür.

    Neden GameLoop kullanmalıyım?
    -Sürekli Güncelleme alıyor
    -Pubg ile en uyumlu emülatör
    -Kullanım amacı oyunlara yönelik

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2 6
  • bluestacks

  • O ne demek ki

  • Bana göre Genymotion ve LDPlayer

  • Noxplayer ı öneririm gayet stabil

  • Nxo player, windows 11 gelse de kurtulsak emülatörlerden

  • bence noxplayer çok iyi memu player de iyi

  • benim için (oyun konusunda ) en iyi emulatör gamelooptur ama diğer işler için diğorsan blue stack kullanmaya mahkumsun haliyle bluestack çok kasıyor ramin fazlaysa kullan blue stacki nerden indirceğini bilmiyosan işte linki:https://www. bluestacks. com/tr/bluestacks-5. html? utm_source=Google&utm_medium=CPC&utm_campaign=aw-ded-tr-bluestacks5-brand&gclid=CjwKCAjw87SHBhBiEiwAukSeUUjv-u-ZJgk3GNRA_394ws75hj0E6ZIXd5jIyVmwctM7FR6gGTNJMhoCaDwQAvD_BwE

  • Bluestacks baya iyi diğerlerini bilmiyorum