1 yıl

İPhone Magsafe nedir, ne işe yarıyor?

Bir arkadaşım telefonum için magsafe almamı söyledi. Apple Magsafe ne demek? Neden kullanılıyor? Faydalı bir şeyse almayı düşünüyorum, önerir misiniz?
İPhone Magsafe nedir, ne işe yarıyor?
1 1

Çok Süper Cevap

  • Apple MagSafe Nedir?

    İPhone Magsafe nedir, ne işe yarıyor?

    MagSafe ürünleri, Apple kullanıcılarına daha hızlı kablosuz şarj imkanı sunmak için geliştirildi. Dünyanın en çok tercih edilen cep telefonu markalarından biri olan Apple, MagSafe ürünleriyle şarj etme olanağını mekandan bağımsız hale getirerek kullanıcılarına özgürlük vadediyor. Peki, MagSafe nedir? Hangi modellerde bulunur? Nasıl çalışılır? Özellikleri nelerdir? tüm bu soruların cevabını aşağıda bulabilirsiniz.

    MagSafe Hangi Telefonlarda Var?

    İPhone Magsafe nedir, ne işe yarıyor?

    Apple MagSafe nedir, sorusunu yanıtladıktan sonra ürünlerin neler olduğundan bahsetmekte yarar var. MagSafe ürünleri arasında MagSafe battery pack, MagSafe Duo şarj aleti, MagSafe şarj aygıtı, MagSafe özellikli renkli ve şeffaf telefon kılıfı, MagSafe özellikli şarj standı, MagSafe için Native Union Rise Dock ve deri cüzdan yer alıyor. Tüm bu ürünleri, uyumlu cihazlarda kullanarak hızlı şarj sorununa çözüm bulmak mümkün. Örneğin MagSafe şarj aygıtı, şarj deneyimini daha fazla kolaylaştırmak için geliştirilmiş. Üründe, efektif biçimde hizalanan mıknatıslar bulunuyor. Bu mıknatıslar sayesinde şarj aygıtı, iPhone’unuza mükemmel şekilde yapışarak 15W’a kadar daha hızlı kablosuz şarj imkanı sağlıyor.

    Ancak bu hizalanma sadece, iPhone’un belli modellerinde geçerli. Bunlarsa iPhone 13, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPhone 13 Pro, 2. ve 3. nesil iPhone SE, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max, iPhone 12 Mini, iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone 11 Pro Max, iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR, iPhone X, iPhone 8, iPhone 8 Plus. Bunların yanı sıra AirPods Pro, 2. ve 3. Nesil AirPods kulaklıklarda da MagSafe özellikli şarj aygıtını kullanabilirsiniz.

    MagSafe battery pack ise kullanıcı dostu kompakt tasarımı ile öne çıkıyor. Bunu iPhone’unuzun arkasına tutturduktan sonra cihazınızı dilediğiniz yerde şarj edebilirsiniz. MagSafe battery pack, telefona yapıştıktan sonra anında şarj etmeye başlıyor. Üstelik bu üründe kredi kartları ve uzaktan kumandalı araç anahtarları için de yer var. MagSafe battery pack ile uyumlu iPhone modelleri ise şöyle: iPhone 13, iPhone 13 Pro, iPhone 13 Pro Max, iPhone 13 Mini, iPhone 12, iPhone 12 Pro, iPhone 12 Pro Max ve iPhone 12 Mini.

    Her tarza uygun renk seçeneğiyle MagSafe özellikli kılıflar, MagSafe şarj aletleri ve battery pack’lerle uyumlu olarak kullanılabiliyor. Bu kılıfları hem telefonunuzu dışarıdan gelen darbelerden korumak hem telefonunuzu stilinize uydurmak hem de kablosuz şarj etmek tercih edebilirsiniz. Bu kılıfların dışı yumuşak dokulu silikon, içiyse mikrofiber kaplama olarak tasarlanmış. MagSafe kılıf nasıl kullanılır, konusu ise son derece pratik. Dilediğiniz bir renkteki MagSafe özellikli kılıfı telefonunuza taktıktan sonra MagSafe kablosuz şarj aygıtını telefonunuzun arkasına tutturmanız yeterli. Bu sayede cihazınızın pili, kısa sürede hızla dolacaktır.

    MagSafe Avantajları Nelerdir?

    Apple MagSafe aksesuarlarının özellikleri, kullanıcılara pek çok yönden fayda sağlıyor. Kısaca özetlemek gerekirse:

    • MagSafe ürünleri, hareket halinde şarj etme olanağı tanıyor.
    • Bu ürünlerle, cihazınızı yatay ya da dikey olarak şarj edebilirsiniz.
    • MagSafe ürünlerinin her biri son derece şık bir tasarıma sahip.
    • Apple marka cihazlarınızı aynı anda şarj etmenize olanak tanıyan MagSafe modelleri bulunur.

Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır

Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

3 0
  • @GOKHANoturumactı senin alanın.

    Pek bilgim yok benim.

    • Kablosuz şarj etme imkanı sunuyor. 2 çeşidi var birisi stand seklınde sabit bir yerde sarj edıyor. Diğeri powerbank mantıgı doldurup telefonun arkasına yapıştırıp sarj edebılıyorsun. Magsafe kılıf olmak zorunda diye bılıyorum

  • Chrome a yaz çıkar ne olduğu

  • Bilmem ne işe yarıyor?